Компанія Pfizer поділиться рецептом таблеток від коронавірусу

Компанія Pfizer поділиться рецептом таблеток від коронавірусу
Компанія Pfizer підписала угоду з Патентним пулом лікарських засобів, яка дасть змогу іншим виробляти їхні експериментальні ліки від коронавірусу COVID-19.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Угода будується на комплексній стратегії Pfizer, спрямованій на рівний доступ до вакцин та ліків від COVID-19 для всіх людей, особливо для тих, хто живе у найбідніших частинах світу", - йдеться у заяві на сайті компанії.

Відповідно до угоди, компанії у всьому світі зможуть виробляти експериментальні ліки від коронавірусу. Вона дасть змогу полегшити додаткове виробництво та поширення досліджуваного препарату, доки вони очікують дозволу на використання від регулювальних органів. Кваліфіковані виробники ліків у всьому світі зможуть забезпечити новим препаратом 95 країн.

Раніше цього місяця Pfizer повідомила про ефективні результати дослідження своїх ліків від COVID-19. Дослідження засвідчило, що ліки здатні на 89% скоротити ризики госпіталізації або летальних випадків унаслідок зараження.

Патентний пул лікарських засобів – це організація, що діє за підтримки ООН та сприяє розробленню медичних препаратів для країн із низьким та середнім рівнем доходу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Компанія Pfizer поділиться рецептом таблеток від коронавірусу
17 листопад, 2021, 06:31