Дерев'яні сходи на замовлення: що варто знати і які переваги*

Дерев'яні сходи на замовлення: що варто знати і які переваги*
Дерев'яні сходи в будинку – важлива частина будь-якого будівельного проєкту, вони слугують переходом між поверхами.

Виробничий процес найчастіше ділиться на три етапи: проектування, виготовлення і монтаж. Компанія виготовляє креслення відповідно до вимог замовника. Виробнича бригада приступає до виготовлення сходів з дерева за кресленнями. Згодом фахівці виконають установку конструкції на місці для використання після того, як вона буде зібрана.

Компанія lestnicy.kiev.ua має багаторічний досвід роботи в цій галузі і виготовляє дерев'яні сходи за індивідуальним замовленням для кожного проєкту. Це гарантує чудовий результат і задоволеного ним клієнта.

Ціна на дерев'яні сходи варіюється залежно від їхньої конструкції. Вони можуть бути зроблені на основі каркасу з дерева або металу і можуть бути адаптовані до доступного простору в будинку або квартирі.

Дерево – оптимальний матеріал для сходів


Сходи – дуже важлива частина будь-якого будинку. Їх наявність надає інтер'єру приміщення завершеного вигляду. Однак виготовлення сходів на замовлення – досить складне завдання, особливо для власників заміських будинків. Сьогодні існує багато різноманітних матеріалів, з яких можна побудувати сходи: дерево, бетон, метал і навіть скло. Кожен з них має свої переваги і недоліки. Але найбільш надійними, довговічними і легкими в експлуатації є дерев'яні сходи.

Перевагами сходів з натурального дерева є те, що воно є екологічно чистим і безпечним матеріалом, який не викликає ніяких алергічних реакцій. Найбільш поширені породи дерева сьогодні – це дуб і ясен.

Можна виокремити такі переваги сходових конструкцій з дерева:

1. екологічно чистий матеріал;
2. в процесі виготовлення матеріал не зазнає впливу процесів гниття і грибків;
3. фарба для деревини не має різкого неприємного запаху;
4. дерево є дуже надійним матеріалом – це гарантує безпеку конструкції;
5. вартість сходів більш вигідна.

Дерево є екологічно чистим матеріалом, воно добре гармоніює з іншими матеріалами, наприклад з каменем, склом і бетонними конструкціями. Сходи на другий поверх з дерева служать довгі роки без необхідності ремонту і профілактичного обслуговування.

На відміну від інших видів деревини, сходи з дуба та ясена забезпечують достатню функціональність і довгий термін експлуатації. Термін експлуатації сходів залежить від матеріалу, з якого вони виготовлені, а також від професіоналізму і досвіду майстрів, що їх створюють та встановлюють.

Чим вигідні сходи із дерева на замовлення


Авторські дерев'яні сходи на другий поверх – це вибір тих людей, які цінують красу, комфорт і надійність. Крім того, вони візуально збільшують внутрішній простір будинку, роблять його більш просторим і світлим. Вони прекрасно доповнюють дизайн інтер'єру приміщень і дозволяють підкреслити його стиль, що дуже актуально в наш час.

На виробництві професійних компаній фахівці спочатку розробляють індивідуальний проект сходів для замовника. Виготовляти сходи з натурального дерева починають тільки після детального обговорення всіх деталей майбутнього виробу: дизайну конструкції і використаних технологій, конфігурації ступенів, розмірів і форми основних елементів конструкції і матеріалів.

Кожна фірма, що займається виробництвом дерев'яних сходів на замовлення, крім усього іншого, надає повний каталог ескізів дерев'яних сходових деталей: ступенів, поручнів, балясин тощо з прайсом, де вказані точні ціни. Якщо у замовника є власний проект сходової конструкції, проектувальник дозволить йому внести необхідні зміни або запропонувати додаткові варіанти, які будуть враховані при виготовленні сходів. Для того, аби сходи довго зберігали гарний вигляд, необхідна якісна обробка з використанням сучасних матеріалів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сходи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.