Луцькі театрали – у фіналі престижного Всеукраїнського фестивалю

Луцькі театрали – у фіналі престижного Всеукраїнського фестивалю
Луцький театр «ГаРмИдЕр» став фіналістом IV Всеукраїнського театрального фестивалю-премії «ГРА» із мультимедійною виставою «Кострубізми. Кумановський» у номінації «За найкращу пошуково-експериментальну виставу».

Про це повідомили на сторінці організаторів фестивалю.

12 вистав-фіналістів з Києва, Львова, Одеси, Берегова, Луцька, Рівного, Тернополя, які потрапили в шортліст фестивалю-премії ГРА, з 20 листопада по 2 грудня можна буде подивитись на каналі «НСТДУ України» в YouTube та на сторінках Спілки та Фестивалю-Премії ГРА у Facebook.

Церемонія нагородження та урочисте закриття фестивалю відбудеться в Києві 4 грудня 2021 р. Всі бажаючі стати свідками головної театральної події року можуть 4 грудня о 19:00 зайти на сторінку ГРИ в Facebook або YouTube-канал НСТДУ, переглянути пряму трансляцію та першими дізнатись імена переможців.

Луцькі гармидерці покажуть світ сучасного українського художника Миколи Кумановського, який 40 років творив у Луцьку. В основі сценарію — серія його графічних та літературних робіт «Кострубізми», що до того часу не оприлюднювалася і була надана для вистави дружиною художника.

Колектив створив спектакль на міксі жанрів, де присутній живий фізичний театр і де графіка художника анімована на віртуальній сцені. У ньому лише один актор, який взаємодіє з графічними зображеннями анімованих героїв химерного світу художника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.