На Волині затримали 23-річного чоловіка, який мав при собі наркотичну речовину

На Волині затримали 23-річного чоловіка, який мав при собі наркотичну речовину
Під час несення служби на стаціонарному посту "Маневичі", що на автодорозі М-07 (Київ — Ковель — Ягодин), у нічну зміну повз пост проїхав транспортний засіб Volkswagen Passat, пасажири якого неодноразово вигукували через вікно нецензурні слова в бік поліцейських.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Патрульні зупинили вказаний транспортний засіб шляхом переслідування службовим автомобілем на автодорозі Р-14 (Луцьк — Ківерці — Маневичі — Любешів — Дольськ).

Після зупинки у 23-річного пасажира, який вийшов із автомобіля, із кишені на землю випав пакетик із речовиною, ззовні схожою на наркотичну. Тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу Камінь-Каширського районного відділу поліції.

Також під час спілкування із автомобіля вийшов інший 21-річний пасажир, який почав виражатись нецензурною лайкою щодо працівників поліції. Йому неодноразово обмежували доступ до визначеної території для збереження та фіксації слідів правопорушення, проте останній на законну вимогу не реагував.

Його затримали та склали адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень, а саме за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трава не наркотик
Відповісти
Останні новини
На Волині затримали 23-річного чоловіка, який мав при собі наркотичну речовину
18 листопад, 2021, 10:10