Чому до зими варто встигнути зайти у луцький «Офіс Центр»*

Чому до зими варто встигнути зайти у луцький «Офіс Центр»*
На календарі – останній місяць осені. Незабаром настане зима, тому вже варто подумати, як цікаво проводити довгі вечори і святкові вихідні. Більше того, пандемія теж внесла корективи у дозвілля і змушує більше часу проводити вдома. Аби зробити свій карантин максимально продуктивним, завітайте до магазинів мережі «Офіс Центр» у Луцьку.

Керуючий магазином «Офіс Центр», що на вулиці Кривий Вал, 31 у Луцьку, Олег Кобилинський показав Інформаційному агентству ВолиньPost торгові зали та детально розповів про найцікавіші товари, які ідеально підійдуть людям, які перебувають на карантині або ж просто хочуть насолоджуватись затишною атмосферою.

Аби гарно провести час із родиною та друзями, ідеально підійдуть настільні ігри. За словами Олега Кобилинського, зараз у магазині представлений величезний асортимент ігор на будь-який смак. Ціни коливаються від 22 до 750 гривень.

«Маємо дуже велике поповнення ігор. Така розвага підійде як дітям, так і дорослим. Є розважальні, розвиваючі, бізнес-ігри. Можуть бути також карткові ігри та шахи», - каже керуючий магазином.



Різноманіття ігор справді вражає. На полицях є й найпопулярніші ігри: «Монополія», різні варіації «Твістеру», «Хто я?», «Щурячі перегони», «Джанго» тощо. Є гра «Салон пана Фарта» - варіація традиційної «Мафії», серед її персонажів – Елвіс Преслі, Коко Шанель, Зігмунд Фрейд та багато інших. Також можна знайти розвиваючі ігри, лото, судоку, шахи (звичайні та магнітні), доміно тощо.



«Мені особисто дуже цікава гра «Фентезі». Її суть в тому, щоб вигадати та описати історію про те, що зображено на малюнках. Це дуже розвиває уяву», - говорить Олег Кобилинський.

Серед карткових – також великий вибір. Наприклад, одна з найпопулярніших – гра «Уно» є у класичному варіанті та «зоопарк». Ця гра підійде для будь-якого віку.



Також на полицях – величезний вибір пазлів будь-якого розміру, у різній кількості для дітей від 0+ до дорослих.



Крім того, є різноманітні творчі ігри для дітей. До прикладу, «Пом-помі». У коробці є фігурка, до якої потрібно буде кріпити помпони. Є набори для створення сумочок, сніговиків і багато інших.




Якщо ж вам хочеться побути одному, в тиші, але при цьому створювати щось красиве, вам можуть сподобатись розмальовки-антистрес. Вони є прості та складніші. Тематика також може бути різна: тварини, пейзажі, аніме тощо. Їхня вартість – від 50 гривень.



До розмальовок – скетч-маркери. Є набори вартістю від 80 до 1 900 гривень. У найдорожчому наборі – 170 маркерів. Також можна придбати поштучно.




Хороша альтернатива – також в асортименті є картини за номерами, до яких додаються акрилові фарби. Вартість – 200-300 гривень. Аналогічні картини є із пластиліном.



Для того, аби у холодну пору вдома було тепло та комфортно, є іграшки-пледи. Всередині кожної іграшки є схований плед. На них саме зараз діє 15% знижки.




А для тих, хто багато працює та має напружений графік, варто звернути увагу на планери. Вони є датовані чи недатовані, на місяць чи тижневики, різного розміру та на будь-який гаманець. Ціни – від 90 до 1 500 гривень. Також він ідеально підійде як новорічний подарунок. Попереду – новий 2022-ий рік, тож чи не кожному буде потрібен новий записник чи щоденник.




«Ви знаєте, як щоденники перевіряють на якість? Якщо його повністю зігнути, то сторінки не повинні випадати. Як бачите, наші дуже якісні», - показує нам керуючий магазином.



Загалом у магазині величезний вибір товарів для дітей та дорослих. Тут можна зібрати дитину до школи, облаштувати офіс «під ключ», знайти товари для творчості тощо.

Завжди дружній та привітний персонал магазину допоможе підібрати товар, який підійде саме для вас.



Варто зазначити, що усі працівники магазинів «Офіс Центр» мають «зелений» COVID-сертифікат, тому мережа працює у звичайному режимі та чекає відвідувачів.

Усіх відвідувачів чекають за адресами:

- вулиця Кривий Вал, 31;
- вулиця Ковельська, 22.

Магазини працюють щодня з 8:00 до 19:00.

У суботу та неділю – із 10:00 до 18:00.
































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому до зими варто встигнути зайти у луцький «Офіс Центр»*
22 листопад, 2021, 09:01