Все, що потрібно знати про Чорну п'ятницю 2021 року*

У цій статті ми коротко та ґрунтовно розповімо все, що необхідно знати людині, яка бажає взяти участь у найграндіознішому щорічному розпродажі – Чорній п'ятниці.

Коли відбудеться Чорна п'ятниця


Традиційно захід припадає на останню п'ятницю передостаннього місяця поточного року, і 2021 року це 26 листопада. Однак цього разу багато великих торгових мереж вирішили влаштувати не одноденний розпродаж, а на цілий тиждень, тож знижки продовжаться з 26 по 1-3 грудня.

У всіх магазинах по-різному, але найдовша буде Чорна п'ятниця на АЛЛО - у цих хлопців розпродаж буде протягом 7 днів, причому асортимент товарів поповнюватиметься хвилями, кожен день можна буде бачити якісь цікаві новинки. Таким чином, якщо у п'ятницю ви навіть не встигнете знайти те, що хотіли, то завжди можна буде вивчити асортимент наступного дня. Головне – підпишіться на розсилку або встановіть програму, щоб серед перших отримати сповіщення про знижки на ваші обрані товари.


Де краще купувати


Розпродажі будуть як у традиційному вигляді, в магазинах, так і онлайн, в інтернет-магазинах. Природно, вигідніше, зручніше та безпечніше купувати через Інтернет, бо:

1. Пандемію COVID-19 ніхто не скасовував, і якщо ви не щеплені, то краще утриматися від походів магазинами, адже це завжди ризик підхопити заразу. І навіть якщо ви молода, повна сила людина, яка легко перенесе хворобу – краще не ризикуйте, адже так чи інакше легені все одно постраждають. Не хворіти – це завжди краще для здоров'я, сперечатися із цим складно.

2. Жодних черг, не доведеться кудись поспішати, чекати, щось шукати по різних точках.

3. Можна заощадити більше грошей, тому що в онлайні ви завжди можете порівняти ціни на один і той же товар у різних магазинах. Подивитися, де вам купувати вигідніше, та зробити замовлення.

4. На вас не буде тиску реклами. Маркетологи вміють грамотно схиляти людей до непередбачених витрат, коли ті ходять містом і ходять магазинами. Інша справа, коли ви вдома, в тиші та спокої – ніякими хитрощами вас вже не змусити купити те, що вам не потрібно. Ви чітко знаєте, за якими товарами ви виходите в Інтернет, і можливість зробити дурну покупку в рази нижче.

5. Можливість одночасно моніторити кілька інтернет-магазинів. Як відомо, на Чорну п'ятницю найвигідніші пропозиції розлітаються досить швидко, і ті, хто хоче виловити якусь техніку з гарною знижкою, мають діяти оперативно. Побачив – зателефонував, замовив, наступного дня отримав товар.

Найзручнішим сценарієм на Чорну п'ятницю буде такий: ви встановлюєте додаток від АЛЛО, вивчаєте асортимент, додаєте кілька товарів у вибране та чекаєте на Чорну п'ятницю. Як тільки розпочнеться розпродаж, ви першим отримаєте повідомлення про знижки та зможете за лічені хвилини оформити замовлення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.