Лучанам потрібна набережна як в Європі. ВІДЕО

Лучанам потрібна набережна як в Європі. ВІДЕО
Вздовж річки Сапалаївки у Луцьку повинна бути пішохідна набережна.

Про це говорили в ефірі програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «Конкурент TV».

Команда «Громадянського Руху «СВІДОМІ» презентувала проєкт прогулянкової набережної вздовж річки Сапалаївки в Луцьку, яка простягається від проспекту Відродження до вулиці Шопена.

Зі слів голови фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Тараса Шкітера, у цивілізованих країнах, містах річки не є захаращеними з обох сторін.

«Вони облаштовані прогулянковими тротуарами, доріжками. Скрізь біля річок всі гуляють. Там є прогулянкові алеї, стоять лавочки, є кафе, бари, ресторани», – зазначив депутат.

У Луцьку зусиллями «Громадянського Руху «СВІДОМІ» вже облаштували пішохідно-відпочинкову зону в CITY PARK. Цей проєкт довів, що така прогулянкова зона вкрай необхідна і жителям Луцька, і гостям міста.

Тож, переконаний Тарас Шкітер, – це гарна ідея, аби була можливість пройтися, пробігтися чи проїхатись на велосипеді від проспекту Відродження аж до вулиці Шопена.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як на мене, пора вже набережну Стиру облаштовувати в межах міста, в першу чергу біля однойменної вулиці
Відповісти
Як на мене, пора вже набережну Стиру облаштовувати в межах міста, в першу чергу біля однойменної вулиці
Відповісти
Ще набережна по тій території що зараз якщо її правильно облаштувати і зробити зони для збору людей і розваг це ще і тисячі квадратних метрів нової елітної застройкі. Бо поки це пустирі які нічого не вартують. І одне будівництво набережної може змінити економіку міста. Тим більше "туристичного") а тим часом якісь партії малюють нам колажі в фотошопі і тирять гроші. Я сподіваюсь що коли на проект виділять мільйони хоча пару тисяч потратять на фрілансера якій зпобить в 3 д програмі хоч шматочок справжнього плану набережної а не таку діч. Але це напевне тільки мрії
Відповісти