Ігор Палиця ‒ другий в антирейтингу найбільш злісних депутатів-прогульників

Ігор Палиця ‒ другий в антирейтингу найбільш злісних депутатів-прогульників
У рейтингу найзатятіших прогульників другої сесії Верховної Ради України депутат від Луцька Ігор Палиця (на фото) посів друге місце.

Про це свідчать результати дослідження громадянської мережі «Опора», ‒ пише Українська правда.

Перше місце в антирейтингу найбільших «гультяїв» посідає Костянтин Жеваго. Він пропустив 45 пленарних засідань.

Далі йде Ігор Палиця, який був відсутній 28 разів із 46 реєстрацій. Нагадаємо, що в «Опорі» нардепа-мажоритарника від Луцька вже зараховували до прогульників комітетів ВР: він не відвідав жодного засідання Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики, членом якого є.

Третє місце ділять одразу два депутати від Партії регіонів – Борис Колесніков та Антон Пригодський (по 26 пропусків). На 4-й позиції – позафракційний Ігор Скосар та регіонал Василь Хмельницький (по 25 пропусків). П’яте місце в рейтингу недисциплінованих займає Юрій Чертков з Партії регіонів (23 пропущених засідань).



Серед 20 депутатів з найнижчою відвідуваністю – 10 представників від Партії регіонів, 7 позафракційних та троє - від «Батьківщини». Партія регіонів та ВО «Батьківщина» за час другої сесії підвищили свої показники відвідуваності. Натомість рейтинги дисциплінованості «Свободи», КПУ та «УДАРУ» понизились.

Жодного засідання за період другої сесії не пропустили 111 парламентарів. З них ‒ 71 депутат належить до фракції Партії регіонів, 14 з ВО «Батьківщини», 12 з ВО «Свобода», 9 з КПУ, 2 з «УДАР» і 2 позафракційних депутати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Палиця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
робить. Що там робити?
Відповісти
А нахєра тоді просив, щоб його вибрали?
Відповісти
Хитрий жидяра, який усіх лучан має за дибілів. Ні, не так. Він їх просто МАЄ. В усі дирки. а ті й підставляються. За 500 гривень
Відповісти
таке життя. дають -бери
Відповісти
куда дають і хто?
Відповісти
що наростив волосся?немає залисин
Відповісти
Читав вчора його коментар "про політикантство Луцької міськради" на як кажуть знаючі люди його "інформаційному ресурсі" ВН і теж собі так подумав ану подивився його активність не в медценатському полі чи в "філософії-покращення" а справді роботи на яку його делегувала громада і що побачив,: 1 ) більша половина прогулів 2) відсутність запитів 3) аж!!! 4 законопроекта з яких 3 взагалі популістські і це його робота.... зрозуміло, що когось критикувати найлекше алеж сам ніякої роботи не робить... P/S/ Подібний коментар залишив на тому сайті, відразу витерли... витирають все, що стосується я так розумію цього їх ролботодавця... а ще говорять, що вони інформаційний ресурс....
Відповісти
А я за нього він мені, аж 500 гривнів дав. Добре щоб вибори кожен місяц були!!!
Відповісти
казати не можна.він тобі їх пожертвував..
Відповісти
а ну циц, голота!
Відповісти
Haters gonna hate...
Вот скажите на милость, а какая польза нам с Вами от протирания штанов Еремеевым, Ивахивом и компанией..неужто такие важные для жизни простого человека законопроекты они пишут...и еще - сколько из написаных (читай - приобретенных в специальных конторах) законопроектов были реально воплощены в жизнь..или от депутатских запросов или обращений у пенсионера денег добавилось или кому-то лекарства бесплатные дали..., а за старания ведь призов не дают - где реальный результат их деятельности, а, ну вот скажите, люди добрые. Совести у Вас нету совсем..одна желчь и зависть, человек сумел зараьотать деньги и справедливо делится ими с людьми, которые его выбирали...и не выбирали, между прочим. Давайте посчитаем коефициент реальной пользы не от деятельности депутата, а от факта его избрания. Да, пусть Палица - не лидер в парламентских заседания клуба пустозвонов и протирателей штанов, но реальную пользу от его благотворительной деятельности может ощутить каждый житель Луцка и не только..посмотрите сколько всего уже ним и его командой сделано для города...я уверенно заявляю, что если взять всех депутатов за время независимости и сложить их пользу для людей, то она составит лишь ничтожную часть того, что сделал Палица.
Відповісти
Ось і охфіс вищезазначеного пана так розумію проснувся тут вам не ВН коментарі не видаляються тож спробуємо поспілкуватись: Уявимо ситуацію, що я Вчитель і моє призвання навчати Ваших діток а я замість навчання буду приносити їм в школу цукерки та іграшки діти звичайно будуть плескати в долоні радуватись цим невеличким подарункам я теж буду мати користь адже крім уроків які реально не буду проводити матиму час займатися іншою роботою за яку зможу знову ж таки придбати для Ваших діток цукерки... і всі будуть задоволені до того часу поки не прийде час поступати у навчальний заклад і ось тут "получиться", що мої цукерки Вам обійшлися в 12 років навчання дітей + нереалізовані мрії, зруйноване життя... тож зрозумійте я не проти медценацтва чи благодійництва (хоча як на мене потрібно дослухатись Біблійного принципу "негласності" допомоги нужденним) та як на мене його основна місія це РОБОТА ЯК ДЕПУТАТА і для цього люди за нього голосували!!!!
Я згідний поважати його як спонсора та не розумію як депутата…
Відповісти
2) Дай взагалі особливо останнім часом все більше і більше як я чую людей задають питання а чи спонсор він??? Можливо я помиляюсь та дуже схоже на те, що попередні вкладення були акцентовані на вибори його як депутата ВР (тим паче по слухах затрати якраз були такими які «типові» олігархи тратять на округ, тепер іде хороша підготовка до місцевих виборів питання нащо це йому знаходить просту відповідь особливо на тлі останніх його заяв, іде переділ власності + можливість «чесного» захоплення територій (варшавський, старий і.т.п) під бізнес. Тому є глибокі сумніви що затрати на округ перевищать короткотермінову окупність округу а це десь максимум 10 - 15 млн.
Відповісти
спонсор ага...
ось пам'ятаю десь за півроку перед виборами по аверсу показували як а обласному тубдиспансері на місці якогось сараю мали збудувати нову надсучасну лабораторію, в інтерв'ю наш нубернатор Клімчук сказав, що фінансувати даний проект взявся Ігор Палиця, з того часу нічого так і не зроблено, питався якось знайому яка працює в тому диспансері, як там з тією лабораторією, на що просто отримав усмішку і відповідь ніякої лабораторії не буде, грошей ніхто не дав. Ось Вам і меценатство Ігора Палиці...
Відповісти
игорек! красава!
Відповісти
Перевибори! Хай ще потратиться на Луцьк.
Відповісти
спонсорує тільки майбутні вибори мера..
Відповісти
Жидок-Палиця зганьбився все по самі вуха!!! І сайти його кишенькові-повне лайно!!!
Відповісти
Останні новини
Ігор Палиця ‒ другий в антирейтингу найбільш злісних депутатів-прогульників
03 вересень, 2013, 16:30