Показали, на якому етапі будівництво мультифункціонального спортивного комплексу у Світязі.ФОТО

Показали, на якому етапі будівництво мультифункціонального спортивного комплексу у Світязі.ФОТО
На території Шацької громади, в селі Світязь, на базі практики спортивно-оздоровчого комплексу «Гарт» Волинського національного університету імені Лесі Українки, почали зводити мультифункціональний спортивний комплекс.

На сьогодні тут триває будівництво двох споруд – спортивного залу та господарської будівлі. Загальна площа спортивного закладу становить майже 2,5 тис. кв.м. Про хід робіт йдеться на сайті Шацької територіальної громади.

Роботи стартували в серпні цього року в межах програми «Велике будівництво». На даний час встановлені спеціальні металеві конструкції, необхідні для облаштування стін спортивного залу, та зведені два поверхи господарської споруди (загалом передбачено три поверхи).

У закладі будуть дотримані усі вимоги інклюзивності та безбар’єрності. Тут побудують пандуси та ліфти для людей з особливими потребами та маломобільних груп населення.

Будівництво спортивного комплексу планують завершити у 2022 році. Загальна кошторисна вартість об’єкту спортивної інфраструктури становить понад 19 млн грн. З них 16 млн 950 тис. грн – це кошти державного бюджету, решта – місцевого.

Спорткомплекс – це вагома інвестиція в розвиток туризму на території Шацької громади, нові робочі місця, популяризація курортного краю в Україні і за її межами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Показали, на якому етапі будівництво мультифункціонального спортивного комплексу у Світязі.ФОТО
07 грудень, 2021, 02:28