Водіям у Луцьку роз’яснять, як проїжджати турбокільце

Водіям у Луцьку роз’яснять, як проїжджати турбокільце
Департамент житлово-комунального господарства Луцькради спільно з працівниками поліції проведе роз’яснювальну роботу щодо правильності проїзду у Луцьку турбокілець.

Таке завдання їм поставив міський голова Ігор Поліщук під час розширеної оперативної наради, інформують у міськраді.

“На кільцях ми робимо нову розмітку, а всі водії їдуть в лівій смузі та розповідають, що у нас уповільнений рух в ранкові години. Зробіть, будь ласка, відео чи ілюстрацію, як треба проїжджати турбокільце. Там можна одночасно рухатись двома смугами, але чомусь всі стають в одну ліву. Їдеш з проспекту Перемоги, кільце біля історичного факультету — всі в ліву смугу і через це у нас проспект Перемоги стоїть. Можна рухатись двома смугами: права смуга для руху по вулиці Шопена, ліва — для руху на Огієнка і на розворот на проспект Перемоги. Це ж дуже просто. Це ж саме стосується кільця Набережна-Шевченка і інших”, - сказав міський голова.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бачити треба трішки далі свого носа, при виїзді правою смугою в сторону Шопена за пішохідним переходом попадаєш в "капкан", в тому місці постійно стоять авто. Ліва смуга тактично оправдний маневр. Перемоги стоїть завдяки світлофора на Грибоєдова та пішохідного перехода біля досафу.
Відповісти
Тому що всі пруться лівою смугою і повертають направо на шопена, хоча зовнішня дозволяє їхати на шопена і огієнка.. тільки чомусь ліва смуга не надає переваги правій.. звідти і дтп
Відповісти
Дуже гарна пропозиція. Ще по можливості зробіть глибші кармани зупинок на Перемоги і замінити знак на розворот на кільці. Володимирське кільце пора вже теж турбувати
Відповісти