На «Моторі» у Луцьку від роботи відсторонені 8 невакцинованих працівників

На «Моторі» у Луцьку від роботи відсторонені 8 невакцинованих працівників
Із 9 грудня в Україні діє наказ МОЗ про розширення переліку професій, для яких вакцинація від COVID-19 є обов'язковою. У переліку – і працівників підприємств, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави.

У Луцьку до таких підприємств належить ремонтний завод «Мотор». Станом на 14 грудня від роботи через відсутність щеплення від ковіду тут відсторонені 8 працівників.

Про це йшлося 14 грудня під час брифінгу Волинської ОДА щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції та стану вакцинальної кампанії від COVID-19 у Волинській області

Головний державний санітарний лікар області Наталія Янко розповіла, що загалом на «Моторі» – високий показник вакцинації. Майже 94% працівників підприємства вже зробили щонайменше одне щеплення від коронавірусу.

За словами Наталії Янко, знайно гірша ситуація із працівниками «Укрпошти», яка теж є підприємством, що має стратегічне значення. Тут невакциновані 46% працівників.

Для допуску до роботи із 9 грудня принаймні одну дозу вакцини мають зробити і працівники установ та закладів, що надають соціальні послуги, закладів захисту прав дітей, реабілітаційних закладів. Наталія Янко зауважила, що у закладах захисту прав дітей на Волині – 91% вакцинованого персоналу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Токар завжди роботу знайде. Це не затуркана вчителька.
Відповісти
Останні новини
На «Моторі» у Луцьку від роботи відсторонені 8 невакцинованих працівників
14 грудень, 2021, 13:40