Мер міста на Волині розповів, чим займається його сім'я

Мер міста на Волині розповів, чим займається його сім'я
Дружина міського голови Рожища Афгана Алієва займається підприємницькою діяльністю.

"Старший син після закінчення університету займається своєю улюбленою справою, ремонтом автотехніки. Його хобі – це тюнінг машин та пошук рідкісних запчастин, аби зробити кожну машину особливою", - розповів посадовець Слову Волині.

"Він каже, що у кожній машині бачить не тільки груду металобрухту, але й шукає душу. Він до кожної машини звертається, як до живої істоти. Дуже любить техніку і мені приємно, що він займається улюбленою справою", - додав він.

Менший син Афгана Алієва навчається на третьому курсі за спеціальністю комп'ютерні технології у Польщі, в місті Жешув. У вільний час працює.

"Мені приємно, що він самостійний уже з 18 років, має роботу і думає про своє майбутнє. Практично фінансових витрат на навчання меншого сина зараз не маємо. Перший рік довелося, звичайно, оплатити проживання", - розповів мер.

Дочка Алієва вийшла заміж.

"Закінчила технічний вуз, правда, за спеціальністю вона не займається, виховує дочку й допомагає мамі вдома. Приємно, що дочка знайшла в житті своє місце, вийшла заміж. У неї хороша сім'я, добрий чоловік, словом – попала у хороші руки. Ми за неї дуже раді", - повідав міський голова Рожища.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Рожище
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мер міста на Волині розповів, чим займається його сім'я
04 вересень, 2013, 15:26