У Луцьку в супермаркеті торгували простроченими харчами

У Луцьку в супермаркеті торгували простроченими харчами
У луцькому супермаркеті реалізовували прострочені харчові продукти – напівфабрикати та ковбаси.

Фахівці інспекції з питань захисту прав споживачів провели перевірку продукції у супермаркеті за зверненням споживача щодо простроченої та неякісної продукції, - розповів IA ZIK начальник інспекції Іван Смоленг.

«Факти, викладені у зверненні підтвердились. Напівфабрикати охолоджені власного виготовлення реалізувались з простроченим від 5-ти до 24-х годин терміном придатності до споживання та мали неприємний, кислий, зброджений смак і запах», – каже Іван Смоленг.

Зокрема, варені ковбасні вироби першого та вищого ґатунку в поліамідній оболонці та порційно фасовані під вакуумом реалізувалися з простроченими термінами від 48 до 72 годин. А напівфабрикат охолоджений власного виготовлення «шашлик в майонезі» та риботовари, реалізувались без доступної, достовірної, наочної інформації для споживачів про дату виготовлення.

За виявлені порушення винну особу притягнуто до адміністративної відповідальності на суму двісті гривень та до суб’єкта господарювання застосовано адміністративно-господарську санкцію обсягом 1,2 тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВИ народу назву супермаркета говоріть
Відповісти
А чого анонімно. Назву супермаркету в студію!
Відповісти
Я запевняю що це не Вопак! Можливо Ви знаєте ще назву якогось супермаркету?
Відповісти
НАШ КРАЙ
Відповісти
А чому не Сільпо? Я один раз взяла там курячі крильця запаковані, а коли розпакувала, то стало зрозуміло, що не першої свіжості, наступного разу те саме було з фаршем. А ковбаси там лежать, навіть і придивлятись довго не треба - явно не свіжі.
Відповісти
Спеціально сходжу в Сільпо подивитися як ялинки купують сосиски )
Відповісти
вопак??????????
Відповісти
Вопак точно купив там кавуна на днях всередині гнилий був, хотілося його на голову комусь надіти, але потім заспокоївся і не хотів йти псувати собі настрій.А варто було б наказати...
Відповісти
взагалі в статті мова йде про продукти харчування власного виробництва та ковбасні вироби, а не про кавуни. На рахунок кавуна... я не кажу що тільки вопак але і решта супермаркетів не може гарантувати якість кавунів, тому на товари які не можливо ідентифікувати відразу по якісті зберігають чек і проблем немає.
Відповісти
на мою думку такий безлад можна знайти в любому супермаркеті
Відповісти
Дятли напишіть в якому супермаркеті(Там Там)(СЛОН)ПІДАРАСИ*** СКИЛЬКИ ВАМ ПЛАТЯЧТЬ ЗА МОВЧАНКУ КОЗЛИ!!!
Відповісти
За мовчанку їм ніхто не платить і не варто обзивати людей. А за те якщо вони вкажуть супермаркет, можуть заплатити вони та чималеньку суму. (такі в нас Закони !)
Відповісти
Полікуйте для початку свою нервову систему, а потім виріжте собі дірки і сходіть до психіатра !
Відповісти
НАШ КРАЙ (що на Шевченка) знайти у цьому супермаркеті щось свіже абсолютно не можливо
Відповісти
Роману. Ну не ображай НАШ КРАЙ(що на ШЕВЧЕНКА). Там в основному все свіже! Ну бувають випадки коли просрочені.
Я часто ходжу в НАШ КРАЙ і поки не розчарувався. Обслуговування подобається, тільки в вечірню зміну продавців приходиться довго чекати. Зробив зауваження, а мені кажуть:Я ОДНА НА ТРИ ВІДДІЛИ і не ВСТИГАЮ! У нас поскорочували людей. В порівнянні з гуртівнею ПАККО, в НАШОМУ КРАЇ обслуговування краще. В ПАККО продавці з нічого
чергу зроблять, я помітив що це штучно робиться, в них
метода така. ПРОДАВЦІ часто зникають з каси.
Відповісти
там фасувати заставляють.та ще різне -в нагрузку..рабський труд.діти в основному- перша робота.скалічена психіка та погляди на життя.але лучани дякують за рабські робочі місця..так влада учить і ця і попередня..в самих мозга мало-мало..
Відповісти
Особисто зустрічав прострочені товари (і реалізовані до дати випуску) як в Нашому краї (на Шевченка), так і в інших. А от сам матеріал - скрита реклама Смоленгу, який би щодня про ці факти мав би волати на всю область, а не раз в півряччя говорити про супермаркети-аноніми...
Відповісти
зараз в любий зайди за 10 хв. найдеш дві дати виготовлення(сири.та ковбаси),пельменні насипні на яких всі плюють та чхать при кімнатній температурі та ..т.д..а це слєгка виликій ригінал пятсот гривень штрафу бухув..пострашав їжачка..голою дупою..нізя більше..конфесія влади та курченків (шісточок)..
Відповісти
це в Сільпо постійно таке один сморід продають
Відповісти
Кому потрібна така інформація: "десь, колись, і т.д...."?!Називайте, Смоленг, конкретні підприємства - тоді це буде реальна боротьба з недобросовісними виробниками і продавцями зіпсованих продуктів. Народ до них не буде ходити - тоді вони "забігають"! А так ваші штрафи в 200 грн. і 1,2 тис.грн. для них, як собаці надоїдлива муха!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку в супермаркеті торгували простроченими харчами
04 вересень, 2013, 15:56