Жителі багатоповерхівки у Луцьку скаржать за сморід: що кажуть комунальники

Жителі багатоповерхівки у Луцьку скаржать за сморід: що кажуть комунальники
У Луцьку жителі багатоповерхівки на вулиці Бенделіані, 5 скаржаться на неприємний запах із підвального приміщення.

Про це кореспондентам Суспільного розповів лучанин Микола Громик.

Лучанин живе на першому поверсі у третьому під’їзді будинку. Каже: у його квартирі сморід відчутний уже декілька днів, тож з проблемою довелося звертатися до комунальників.

"Проблема тут постійна була, що сморід із підвалу йде. Десь каналізація протікає. Перед святами завжди забивається", — каже Микола Громик. Додає: майстри з ЖКП та водоканалу приїжджають, але люди знову час від часу забивають каналізацію.

Лучанин Леонід Стукач, який проживає на вулиці Бенделіані, 5, розповів: смороду з підвального приміщення на сьомому поверсі не чути.

"Може на першому чути, а в нас все добре. Якщо чисто, то запаху немає. От сьогодні ще забито було, хоча чути не було запаху", – говорить чоловік.

Неприємний запах відчутний у двох під’їздах багатоповерхового будинку. Причиною цього став забруднений каналізаційний колодязь, – повідомив заступник директора ЖКП № 2 Роман Стецькович.

З його слів, з проблемою смороду мешканці будинку звернулися до ЖКП 18 грудня. Завершили прочищання каналізаційних труб вдалося лише через два дні за допомогою хімічних засобів і гарячої води.

"Людям важко винести сміття і вони все кидають в каналізаційну мережу. Тільки сьогодні (20 грудня – ред.) вдалося прочистити: ми витягнули рулон туалетного паперу, який розбух і не давав можливість нормально прочистити", – розповів заступник директора ЖКП № 2.

Працівники комунального підприємства "Луцькводоканал" щодня виявляють майже 30 непочищених каналізаційних колодязів у місті, – повідомила телефоном речниця підприємства Ольга Федоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жителі багатоповерхівки у Луцьку скаржать за сморід: що кажуть комунальники
20 грудень, 2021, 18:00