Як отримати SSL-сертифікат*

Як отримати SSL-сертифікат*
Сучасні сайти мають працювати з використанням спеціальних технологій шифрування. Це необхідно для забезпечення високого рівня безпеки, підвищення рівня довіри до ресурсів та оптимізації всіх процесів.

Один із важливих етапів створення сайту – отримання сертифіката ssl, за рахунок чого можна досягти необхідних показників відвідуваності ресурсу та цілого ряду інших завдань відповідно до встановлених вимог. Це чудове рішення для кожного, хто хоче просунути свій сайт у пошукових системах з мінімальними витратами та зусиллями.

Різновиди сертифікатів


Наявність сертифіката SSL потрібна не тільки для підтвердження іміджу компанії. Це також необхідний фактор, який впливає на ранжування ресурсу у пошукових системах. Вибір сертифікату – це досить відповідальний процес, який потребує певних зусиль та ретельного вибору, оскільки має пряме відношення до безпеки бізнесу.

Існують різні типи сертифікатів, які мають певні алгоритми шифрування. Ці технічні нюанси визначають розбіжності у роботі конкретних ресурсів, що важливо враховувати під час виборів. Залежно від методів перевірки, що використовуються, виділяють такі типи сертифікатів SSL:

• Перевірка домену. Підтверджує перебування користувача на конкретному веб-сайті, за домінною адресою якого було здійснено перехід. Підтверджує безпеку сервера та сайту. Такий сертифікат не вимагає підтвердження з боку власника сайту, тому для надання будь-яких комерційних послуг не завжди підходить. Використовується лише з тих ресурсах, де пред'являються особливі вимоги до безпеки.

• З перевіркою організації. Суворіше підтвердження, що вимагає як доменного імені, а й строгих відомостей про організацію. Справжність підтверджується юридичною адресою розташування власника ресурсу. Під час оформлення сертифіката надаються всі необхідні документи. Такі сертифікати вважаються найпопулярнішими на сучасному ринку.

• З розширеною перевіркою. Відрізняються найвищим рівнем безпеки у сучасному інтернеті. Використовується тих ресурсах, де потрібна сувора конфіденційність і відповідність всіх даних. Такі сайти проходять максимально сувору перевірку.
Останній тип сертифікату дозволяє позбавитися шахрайства в пошукових системах, тому часто використовується при наданні комерційних послуг для максимальної довіри серед користувачів.

Критерії вибору


При виборі сертифіката безпеки для перевірки сайту потрібно враховувати багато факторів. Зазвичай, спиратися слід на спрямованість роботи ресурсу, і навіть рівень орієнтації на клієнтів. Важливо також вибрати надійний сертифікаційний сервіс, який надає всі гарантії своїм користувачам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.