Шість областей виходять із «червоної» зони карантину: коли і які

Шість областей виходять із «червоної» зони карантину: коли і які
Шість областей України виходять з "червоної" зони карантину. Від 23 грудня на території Київської, Житомирської, Миколаївської, Сумської, Черкаської та Чернігівської областей діятимуть обмеження, встановлені для "жовтої" зони карантину.

Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов у Telegram-каналі.

Відповідне рішення ухвалили 21 грудня під час почергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов у Telegram-каналі.

"За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 23 грудня 2021 року "жовтий" рівень епідемічної небезпеки на території Житомирської, Київської, Миколаївської, Сумської, Черкаської та Чернігівської областей", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що від 6 грудня в Україні почали діяти нові правила карантину - для невакцинованих громадян посилили карантинні заходи безпеки. Тепер відвідувати громадські заклади в жовтому рівні епіднебезпеки можуть лише ті, хто отримав принаймні одну дозу щеплення проти COVID-19 та має або "жовтий" COVID-сертифікат, або довідку 063/о (довідка про одужання).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.