Якою буде погода на Волині в новорічну ніч і перші дні 2022 року

Якою буде погода на Волині в новорічну ніч і перші дні 2022 року
На Волині з 31 грудня до 3 січня очікуються хмарна погода, дощ та мокрий сніг, а стовпчики термометрів вдень покажуть "плюсову" температуру.

Про це розповіла Суспільному синоптикиня обласного центру гідрометеорології Світлана Дриганюк.

У п'ятницю, 31 грудня, в області очікується хмарна погода з проясненнями, дощ, вранці подекуди ожеледиця. Температура повітря цього дня – від 2 до 7 градусів тепла.

У новорічну ніч погодні умови будуть аналогічними, а стовпчики термометрів покажуть від 1 до 6 градусів тепла. В суботу, 1 січня потеплішає до +9°.

"Зазвичай, на Новий рік всі звикли, що має бути трішки морозець та сніг, а тут буде дощ і плюсова температура. Характер погоди буде більш осінній саме на Новий рік, але будемо надіятися, що на різдвяні свята погода зміниться більше на зимовий характер", – розповіла синоптикиня.

Зі слів Світлани Дриганюк, у перші дні після Нового року в області буде і теплий, і холодний фронт почергово, але в цілому температура трохи підвищиться як в нічний, так і в денний період.

Хмарну погоду, місцями можливий невеликий дощ із мокрим снігом та дощ на Волині прогнозують 2 та 3 січня. Вночі 2 січня в області буде від 4° морозу до 1° тепла, а вдень – від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

У понеділок, 3 січня, знову потеплішає: вночі від нуля до п'яти градусів тепла, а вдень від двох до семи градусів тепла.

"У нас був вітер зі сходу та південного-сходу, а тепер область будуть перетинати атмосферні розділи і теплі повітряні маси будуть надходити з заходу та з південного-заходу", – зазначила Світлана Дригалюк. З її слів, ближче до різдвяних свят в області повернуться морози.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.