У Луцьку не ремонтують підʼїзд багатоповерхівки через борг мерця

У Луцьку не ремонтують підʼїзд багатоповерхівки через борг мерця
Мешканці луцької багатоповерхівки нарікають, що комунальники відмовляються ремонтувати їхній підʼїзд через заборгованість чоловіка, який помер 32 роки тому.

Курйозна ситуація склалася з четвертим підʼїздом будинку № 3, що на проспекті Перемоги у Луцьку, ‒ повідомляє ТРК Аверс.

Мешканці будинку чекають обіцяного ремонту у під’їздах уже кілька років. Нарікають, що востаннє ремонтували підʼїзд близько 30 років тому. Люди неодноразово зверталися до комунальників та щоразу отримували відповідь: їх поставили на чергу.

Окрім того, є одна проблема, через яку комунальники відмовляються ремонтувати під’їзди ‒ велика заборгованість за утримання будинку в одній із квартир. Проте людина, на чию адресу приходять рахунки про оплату, померла ще тридцять два роки тому. Валентина Чугункова, мешканка будинку, розповіла, що на рахунки покійного Леонарія Білятко і досі приходять квитанції про оплату.

У ЖКП № 3, а саме він обслуговує цей будинок, повідомили, що за цією адресою зареєстровано дві особи: внук та правнук покійного. Заборгованість за утримання будинку ‒ понад 7 тисяч гривень. Пояснити, чому й досі квартира зареєстрована на покійного, комунальники не можуть, а от заборговане все ж збираються отримати.

Директор жеку Руслан Юлдашев пообіцяв, що вже завтра, 6 вересня, в першому під’їзді будинку розпочнуться ремонтні роботи. Тож, мешканцям четвертого під’їзду, де знаходиться квартира боржника, залишається лише сподіватися, що власників вдасться розшукати та змусити погасити величезний борг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ, курйоз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тяжелый случай.
пусть поинтересуются, куда пошли деньги от всех остальных, сделают выводы, скинутся сами на ремонт и прекратят содержать ЖЕК.
это же очевидно.
Відповісти
7000 гривень - це поважна обставина, щоби не ремонтувати пiд`iзд з якого щороку збирають на порядок бiльше.

ЖЕКи перетворились в кримiнальнi угруповування на кшталт державноi влади.

Відповісти
Останні новини
У Луцьку не ремонтують підʼїзд багатоповерхівки через борг мерця
05 вересень, 2013, 18:14