Стало відомо, хто вимагав хабарі у призовників у Ковелі

Стало відомо, хто вимагав хабарі у призовників у Ковелі
Вчора, 5 січня, Служба безпеки України повідомила про викриття працівника Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Збройних Сил України на систематичному вимаганні хабарів.

Як стало відомо «Ковель media» з власних джерел, у поле зору СБУ потрапив начальник відділу призову Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Анатолій Герез.

Його батько – відомий на Ковельщині аграрник Сергій Герез, депутат Ковельської районної ради від Аграрної партії України; член постійної депутатської комісії з питань сільського господарства, екології та земельних ресурсів; директор та один із засновників сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю імені Лесі Українки у селі Колодяжне.

Наразі вирішується питання щодо оголошення Анатолію Герезу про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.