Як позбутися зайвого жиру за допомогою ліполітиків*

Як позбутися зайвого жиру за допомогою ліполітиків*
Ліполітиками називають спеціальні косметологічні препарати, що розщеплюють жирові клітини. Їх вводять під шкіру ін'єкційним способом у проблемних місцях (на обличчі, талії, стегнах та ін.). Розщеплені клітини виводяться з організму природним чином, анітрохи не порушуючи обмінні процеси. Додатково ліполітики для лиця запускають процеси омолодження та регенерації тканин, завдяки чому шкіра стає більш пружною та підтягнутою. Вони розгладжують зморшки та допомагають зупинити вікові зміни.

Існує кілька різновидів даних препаратів, але умовно їх можна поділити на два типи:

1. Прямої дії. До складу входять два діючі активні компоненти, завдяки чому розщеплення жиру відбувається максимально швидко. Використовується у тих випадках, коли пацієнт хоче скинути обсяги у стислий термін.

2. Непрямої дії. У складі є один активний компонент. Через це розщеплення відбувається повільніше, зміни протікають м'яко та поступово. У таких препаратів менше різних протипоказань, тому їх можна використовувати ширше.

Відповідний засіб зазвичай підбирається залежно від віку та стану здоров'я пацієнта, а також від обсягу його фігури.

Показання та протипоказання


У косметології ліполітики застосовуються для підтяжки шкіри, усунення певних дефектів епідермісу та зниження зайвих обсягів. Вони показані у таких випадках:

1. Підтяжка шкіри, яка втратила нормальний тонус.

2. Усунення другого підборіддя.

3. Зміна контуру обличчя чи носа.

4. Зменшення обсягу щік.

5. Усунення мішків під очима, а також набряклості.

До протипоказань відносяться вагітність та період лактації, наявність у пацієнта онкологічних захворювань, проблем зі згортанням крові або патологій нирок. Не рекомендується використовувати ліполітики при аутоімунних чи ендокринних захворюваннях.

Особливості застосування


Ліполітики вводять під шкіру шляхом ін'єкцій. Спеціаліст самостійно визначає точки введення, а також дозування. Активні речовини, що містяться в препараті, викликають процес розпаду жирів та їх виведення за допомогою лімфатичної та кровоносної систем. Також у складі присутні речовини, які покращують струм лімфи. Завдяки цьому покращується стан клітин шкіри.

Ін'єкції практично безболісні для пацієнта, але при цьому на шкірі у місцях уколів можуть виникати почервоніння або синці. Зазвичай вони минають через 5-7 днів. У цей період не рекомендується використовувати косметологічні препарати, вживати спиртні напої або відвідувати спортзал. Також варто відмовитися від сауни чи засмаги.

Якщо ви хочете, щоб процедура пройшла швидко і безболісно, ​​рекомендуємо вам звернутися до BeautyMed clinic. Тут працюють кваліфіковані спеціалісти із досвідом роботи від 5 років. Для всіх процедур застосовуються лише сертифіковані препарати від перевірених виробників. Клініка знаходиться у центрі міста, у ній встановлено сучасне європейське обладнання. Персонал суворо дотримується санітарних норм та чинних правил, тому жодних проблем при процедурі не виникне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.