Нардеп Ващук не ображається на «молодих пацанів» з Волиньради, які кричали «Ганьба!»

Нардеп Ващук не ображається на «молодих пацанів» з Волиньради, які кричали «Ганьба!»
Народний депутат України Катерина Ващук каже, що не ображається на депутатів обласної ради, які кричали «Ганьба!», коли їй присвоїли звання «Почесна громадянка Волині».

Як відомо, 3 вересня почесних громадян Волині визначили під крики «Ганьба!», а деякі політичні сили опублікували заяви, що визнання Ващук почесною волинянкою – ганьба для краю, - пише Слово Волині.

«Мені дуже приємно, що колеги з Волинської обласної ради дали мені таке високе звання. Для мене це був трохи сюрприз і вважаю, що на Волині є багато людей достойних почесної нагороди. Я у свою чергу і далі буду старатись для рідної Волині і для всієї України, скільки в мене стане сил і здоров’я», - каже Ващук.

Про депутатів, які виступили проти і кричали на засіданні «Ганьба!» Катерина Тимофіївна відгукується так:

«Я впевнена, що ті молоді хлопці, які виступали з різкою критикою не читали жодного мого закону. Але, сподіваюся, що пройде 10-15 років і вони таки спробують хоч якось попрацювати і стикнуться з моїми законами і на багато речей подивляться по-іншому. Хай хоч щось створять, хоч маленьку сімейну ферму і навчаться доїти корову. Я знаю, що серед них є такі, які після інституту вже більше 5 років не працювали жодного дня. А де тут патріотизм, розкажіть мені?», - каже депутатка.

Катерина Ващук наводить приклади законів, автором яких вона була. Серед них - земельний кодекс, закон про фіксований податок на землю, закон про податок на додану вартість, який залишається в селі, закони з підтримки фермерських господарств, ветеринарної медицини і ще ряд інших галузевих законів.

«Я теж можу так красиво розказати, так красиво розкритикувати уряд і президента! Куди їм! Я ж більше знаю, де прогалини в економіці, бо я це своїми руками переробила. Я знаю всю статистику, аби розуміти де прокол. Але що це дасть? Я стараюся якими тільки можу шляхами – іду в кабінет доказую, пишу листи, доповідні, закони, отак я доказую, у комітеті працюю, доказую, де не так. І часто в комітеті я на стороні Свободи і Батьківщини виступаю, якщо їх закон корисний», - доводить Ващук.

«Я за свій життєвий шлях виробила таке правило – ніколи не ображатися на людей. У цьому випадку розумію, що більшість з них – молоді пацани, які ще нічого у житті не зробили своїми руками, а більше живуть на лозунгах, на емоціях. Та мудрість прийде з часом. Я й нічого іншого не чекала від них. Адже вони прекрасно знають, що закон про мови я не голосувала, і в ці дні я була на Волині, а проголосували моєю карткою. І знаю, що мій голос знятий за моєю заявою із підрахунку голосів. Я не заспокоїлася, поки не знала свій голос. Мені здається що то просто така дитяча хвороба політиків. Я їх не звинувачую, не ображають, просто бажаю дорости до справжніх політиків. Навіть вдячна за критику, бо це вказує де я не допрацювала і буду старатися працювати краще», - запевнила Катерина Ващук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повертаємось до створення нових совкових проблем. Не варто вшановувати політиків, за плечима в яких далеко не ідеальна біографія та політичний послужний список. Вона за незалежність боролась? Вона щось витворила у мистецтві, чи наваяла у філософії? Ні, сьогодні влада возвеличує політичних та посадових шакраїв-корупціонерів, бо шана їм за те, що в киїівських кабінетах гроші для волинян "вибивають". Правда ніхто й ніколи не каже скільки з тих грошей і в яких кишенях осідає - чи Катирина Тимофіївна бідує та недоїдає?
Відповісти
Гузю звання-почесний громадянин Липин!!!
Відповісти
А ті депутатчики облради не хотіли запитати в горохівчан, що вони про землячку думають?
Відповісти
"Я теж можу так красиво розказати, так красиво розкритикувати уряд і президента! Куди їм! Я ж більше знаю, де прогалини в економіці, бо я це своїми руками переробила. Я знаю всю статистику, аби розуміти де прокол" -розкажіть краще, як зрадили Україну і українців, коли проголосували за закон Ківалова-Валуєва, про дрібниці щодо грабунку банку "Україна" вже згадувати не будемо, але треба було б(((
Відповісти
Останні новини
Нардеп Ващук не ображається на «молодих пацанів» з Волиньради, які кричали «Ганьба!»
06 вересень, 2013, 11:06