На Волині відновлюють електропостачання у 9 знеструмлених селах

На Волині відновлюють електропостачання у 9 знеструмлених селах
У ніч з 14 на 15 січня сильний вітер на Волині повністю знеструмив дев'ять населених пунктів. Про наслідки негоди Суспільному телефоном розповів директор з охорони праці та навколишнього середовища "Волиньобленерго" Володимир Перчук.

Ще шість сіл області – знеструмлені частково.

Зі слів Володимира Перчука, напередодні, коли на Волині теж був сильний вітер, світло було скрізь. Лінії електропередач вітер пошкодив вночі.

"Є знеструмлені села в колишніх Маневицькому, Любомльському, Любешівському та Рожищенському районах", – зазначив директор з технічних питань "Волиньобленерго".

Наразі в населених пунктах, де відсутнє світло, працюють ремонтні бригади енергетиків. Зі слів Володимира Перчука, електропостачання планують відновити до кінця дня (15 січня – ред.).

Разом з тим працівники "Волиньобленерго" застерігають про те, що у негоду, яка може призвести до пошкодження ліній електропередачі та обладнання, треба пам'ятати головні правила безпеки:

- У жодному разі не наближайтеся до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менш як 8 метрів. Це смертельно небезпечно!

- Організуйте охорону місця обриву проводу до приїзду оперативно-виїзної бригади "Волиньобленерго".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.