Волинянин, який п'яним вкрав пляшку горілки в магазині, втрапив за ґрати на понад 4 роки

Волинянин, який п'яним вкрав пляшку горілки в магазині, втрапив за ґрати на понад 4 роки
Маневицький райсуд постановив ув'язнити рецидивіста, який вкрав у магазині пляшку горілки.

Про це інформує Zaxid.net.

Як йдеться у вироку Маневицького районного суду від 11 січня, інцидент стався 26 листопада 2021 року в магазині «Екомаркет» в селищі Маневичі. Відвідувач у стані сп'яніння взяв пляшку горілки «Хлібний дар», вартістю 64 грн, і заховав під одяг.

Втім, вийти непоміченим із магазину не вдалось. Крадіжку помітили касир та пекар, вони запропонували чоловікові віддати крадений товар, але він відмовився. Згодом він покинув магазин, попри намагання працівників його зупинити.

Допитаний у суді обвинувачений підтвердив свою причетність до крадіжки. У вчиненому розкаявся та просив суворо не карати. Відомо, що чоловік має декілька судимостей, зокрема, за статтями про крадіжку та шахрайство. 24 вересня його звільнили від відбування покарання умовно-достроково.

Суддя Олег Невар визнав чоловіка винним у порушенні ч.2 ст. 186 ККУ (грабіж) та призначив йому 4 роки і 3 місяці ув'язнення. Крім того, суддя приєднав невідбуту частину покарання за попередньою судимістю, відтак, сумарно чоловік повинен відсидіти у тюрмі 4 роки та 9 місяців. Вирок можна оскаржити в апеляційному суді протягом 30 днів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер заритання до судді - скількі ж треба буде дати тому ж хабарнику, чи держслужбовцю за корупцію, як що там цифри з шістьма нулями, отже як що за 64 грв.4 роки- то скільки має отримати той- кого зловили на хабарі в 3-5 тис.$ ???? 2 довічних ???
Відповісти
Неодноразово судимий, тільки у ВЕРЕСНІ вийшов умовно-достроково, і скоїв грабіж... Давайте йому премію дамо і ящик горілки! Чи дочекатися треба, поки почне грабувати людей на вулиці зі зброєю, чи вб'є когось за гаманець? В СЩА не дарма за третій злочин в деяких штатах саджають на років 20.
Відповісти
Останні новини
Волинянин, який п'яним вкрав пляшку горілки в магазині, втрапив за ґрати на понад 4 роки
17 січень, 2022, 15:10