Кабріолет Mini Cooper John Cooper Works 2022: ціни, характеристики*

Кабріолет Mini Cooper John Cooper Works 2022: ціни, характеристики*
2022 Mini Cooper John Cooper Works представлено у версіях хардтоп та кабріолет. У цій статті ми поговоримо про модель з відкидним дахом. В умовах коронавірусних економічних труднощів поки що невідомо, наскільки вона стане популярною. Однак, це одна з найяскравіших альтернатив звичайним кросоверам. Відразу зазначимо, що це єдиний нині доступний компактний кабріолет. Його цінник у США стартує від $27 900.



Продуктивність та керованість

Високопродуктивна модель JCW оснащена 2.0-літровим 4-циліндровим двигуном TwinPower Turbo, який видає максимальну потужність 228 к.с. Кабріолет Міні поставляється з восьмиступінчастим автоматом (для хардтоп пропонується також 6-ступінчаста механіка). Розгін 0-100 км/год відбувається за 6.5 секунд. Відзначимо, що турбонагнітач має практично ідеальну реакцію дросельної заслінки.



Автомобіль у стандарті отримав спортивну підвіску помірної жорсткості, яка чудово справляється з нерівностями дороги у будь-якому з вибраних режимів їзди. Cooper JCW може конкурувати з іншими компактними автомобілями щодо стабільності та контролю. Частково цьому сприяють передній бампер з об'ємними повітрозабірниками, а також високоефективні гальма Brembo.

Приємній їзді сприяє звук автомобіля: спортивні вихлопні труби двотрубної 95-міліметрової системи видають пульсуюче низькочастотне гарчання.


Індивідуальність у деталях

Гоночні лінії, сидіння, що “обіймають” зі спини по боках і обтягнуте найтоншою перфорованою м'якою шкірою спортивне кермо підкреслюють оригінальність кабріолету Mini Cooper John Cooper Works 2022. М'який дах не обов'язково повністю опускати за задній ряд - його можна залишити частково відкритим, як люк. Серед інновацій: модель отримала Openometr – пристрій, який відстежує, як довго дах був відкинутим.

"Кільце настрою" - світлодіодне оформлення навколо екрану інформаційно-розважальної системи. Воно реагує на будь-яку команду, наприклад, регулювання температури або гучності стереосистеми, зміною кольору.



На жаль, компактний чотиримісний кабріолет не може похвалитися великим багажником – його об’єм становить лише 160 літрів.

JCW Convertible, як і всі моделі Mini, виділяється на дорозі зовнішнім виглядом. Крім того, в ньому приємно знаходитися: контрастні лінії, безліч хромованих деталей та зручні крісла сприяють гарному настрою та комфорту. Звичайно, кабріолет не дотягує до дійсно гоночного авто, а деякі водії можуть відзначити, що керування машиною з такою короткою колісною базою має вимагати менших зусиль керма. Але неможливо не погодитись, що Mini Cooper John Cooper Works 2022 – це нетривіальне рішення для міста.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.