Чому відвідувачки нейл-салонів обирають гель-лаки Molekula

Чому відвідувачки нейл-салонів обирають гель-лаки Molekula
Продукція марки Molekula входить до найпопулярніших варіацій матеріалів для нігтьового сервісу, оскільки бренд орієнтований на реалізацію найпомітніших і актуальних трендів. Всі товари цього виробника мають європейську сертифікацію, а в широкому асортименті є необхідний відтінок для будь-яких цілей.

Різноманітність професійних матеріалів та їхня висока якість дозволяють компанії лідирувати на профільному ринку та надавати клієнтам кращу продукцію для створення естетичного та привабливого манікюру.

Гель-лаки Molekula є унікальними тим, що є яскравим втіленням балансу ціни та якості, який відзначають майстри та клієнти. На їх створення виробників надихнуло подорож Нідерландами, країною, вільною від забобонів і дарує відчуття свободи. Саме тому у складі матеріалів якісний хімічний комплекс інгредієнтів ідеально доповнюється яскравим поєднанням насичених пігментів. Творцям різноманітних відтінків гель-лаків Molekula, а також майстрам, які працюють з таким матеріалом, властивий творчий та креативний погляд на нігтьовий сервіс.

Особливості гель-лаків Molekula


Цікаво, що хімічну формулу гель-лаків цього виробника розробляють досвідчені вчені, експерти Технічного університету міста Ейндховен у Нідерландах. Спеціалізуючись на хімічній технології, вони підбирають компоненти на профільних фабриках, ретельно відбираючи їх для подальшого компонування.

У процесі випуску кожного флакона гель-лаку використовується високотехнологічне обладнання. Це допомагає в результаті отримувати максимально якісну продукцію з різною фактурою та насиченою палітрою, що складається з більш ніж 80 відтінків. Серед них присутні пастельні тони та яскраві насичені, зухвалі кольори.

Використовуючи ту чи іншу варіацію гель-лаків Molekula, майстри нігтьового сервісу підкреслюють індивідуальність клієнтів, створюючи настрій і додаючи елемент, що запам'ятовується, що виділяє імідж володарки манікюру.

Продукція марки відрізняється:

• високою стійкістю;
• відсутністю схильності до пошкодження у вигляді сколів та тріщин;
• довгостроковим збереженням кольору;
• гіпоалергенністю.

Кожен флакон гель-лаку проходить контроль якості, після чого отримує європейський сертифікат відповідності стандарту та допуск до реалізації. У складах відсутні токсичні та шкідливі компоненти. Майстри нейл-дизайну особливо цінують зручність плоского пензлика для нанесення матеріалу і відзначають міцність нігтів, що збільшується після використання продукції Molekula.

Чому клієнти та майстри обирають Molekula


Кожна дівчина хоче почуватися особливою, і продукція бренду Molekula надає таку можливість. Гель-лаки марки дозволяють додати яскравості у будні та підкреслити урочистість важливих подій. Ви можете забути про необхідність підтримувати якісний стан манікюру на кілька тижнів і, як і раніше, бути впевненою в його естетиці.

Гель-лаки цього виробника не розтікаються, мають щільну консистенцію, неприємний запах. З їх допомогою можна втілити будь-які креативні ідеї та фантазійний дизайн, а сушіння покриття займає не більше 2 хвилин. За такі характеристики продукцію особливо цінують фахівці нігтьового сервісу.

Вибираючи відповідні матеріали для створення естетичного манікюру, дбайте не лише про зовнішній вигляд ваших рук, а й про їхнє здоров'я. Зробити це допоможуть якісні гель-лаки із перевіреним складом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому відвідувачки нейл-салонів обирають гель-лаки Molekula
17 січень, 2022, 19:40