Перша фотосесія: як отримати красиві фото*

Перша фотосесія: як отримати красиві фото*
Рано чи пізно в житті кожної людини настає момент, коли не обійтись без професійної фотозйомки. Кадри можуть назавжди зберегти власну молодість, поєднати велику родину або ж стати інструментом для зміни діяльності, просування по кар'єрній драбині. В будь-якому разі перед візитом до студії потрібно ознайомитися з особливостями процесу й підготувати все необхідне.

Визначення цілі

Перед тим, як зайти до фотостудії, ви маєте усвідомлювати, фото якого жанру, розміру й емоційного наповнення бажаєте отримати. Це може бути портрет, фото в повний зріст або в стилі ню. Фотограф зробить все для того, щоб втілити ідею в життя і ви можете використати знімки так як планували.

Створення образу

Деякі люди не звертаються за допомогою до вузьких фахівців і займаються створенням образу самостійно. Такий підхід виправдовує себе тільки в разі, якщо знімки призначені для домашнього використання. Якщо мова йде про створення портфоліо моделі без стиліста, візажиста та перукаря не обійтись. Завдяки великому багажу знань і практичному досвіду роботи вони створять образ, який підкреслить природну красу й буде виглядати гармонійно.

Отримати послуги безпосередньо в студії без зайвих клопотів можна замовивши фотосесію під ключ. Прочитати більше про такий вид знімання можна за посиланням https://frontpage.com.ua/portfolios/premium/.

Вибір одягу і взуття

Не соромтеся брати з собою багато одягу. Звісно, отримати красиве фото можна просто вдало попозувавши в обраному аутфіті, але очікувати від такої фотосесії різноманіття точно не варто. До того ж не всі речі такі ж красиві в кадрі як в реальному житті. Переконатися в правильності вибору комплекту можна тільки після примірки кожного із них. Для стилізованої фотосесії можна одягнути один із костюмів, які є реквізитом студії Fronpage.

Якщо ваша ціль не жанрова фотосесія, краще відмовтеся від одягу з великими написами, малюнками. Попіклуйтеся про аксесуари: вони роблять кадри цікавішими для глядача. Ще один момент про який не слід забувати – колір фону. Ваш одяг може бути такого ж кольору, як експозиція. Модель відокремлюється від фону завдяки використанню керованих джерел світла.

В метушні з гардеробом, не забудьте про взуття. Якщо плануєте фотографуватися в літній сукні, візьміть босоніжки: зимові черевики будуть виглядати, м’яко кажучи, недоречно. Змінне взуття має обов'язково бути чистим.
Знімальний процес
Фотосесія вибудовується таким чином, щоб досягти поставленої мети. Кожен кадр відповідає завданню. Щоб ви виглядали на знімку природно й гармонійно, фотограф підкаже, яку позу краще прийняти та яку емоцію виразити.



Важливі нюанси

Щоб отримати класі знімки, надважливо правильно підготувати лице, волосся, руки й навіть ноги. І краще за все буде, якщо ці функції доручити фахівцю. Річ у тому, що студійне світло виставляє на показ всі недоліки шкіри: нерівності, почервоніння, жирний блиск. Приховати їх звичайному тональнику або пудрі не під силу.

Досконально вирівняти тон і текстуру, а також розставити акценти здатен тільки професійний візажист. Зробити мейк самостійно може тільки людина, яка закінчила відповідні курси. Запишіться на прийом до візажиста-перукаря й чітко поясніть йому, що хочете отримати.
Така ж ситуація і зачіскою. Краще побувати у перукаря, чим зробити все самостійно. Стригти та фарбувати волосся рекомендується за 1-2 тижні до важливої дати. За цей час волосся встигне влягтися, а ви повністю звикнете до нового образу. Не забудьте й про манікюр і педикюр, якщо плануєте фотографуватися босоніж. Виправляти дрібні недоліки в графічному редакторі довго й дорого.

Фотосесія – важливий захід, ціль якого зробити красиві кадри. Зробити вдалі фотографії можна при умові ретельного підготування з участю кваліфікованих фахівців. Шкіра, волосся, нігті, аутфіт мають бути ідеальними, а настрій – піднесеним.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фотосесія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.