З чим носити коротку чорну зимову куртку*

З чим носити коротку чорну зимову куртку*
У холодний час року не обійтися без теплого та сучасного верхнього одягу. Коротка куртка VO-TARUN в різних варіаціях — це постійний тренд останніх кількох років. З чим її поєднувати?

У наш час дизайнерська думка створює численні варіації коротких курток на осінь та зиму з різних матеріалів, теплих та не дуже, а також експериментує з кольором, фактурами та поєднанням з іншими предметами одягу. Тому вони давно перестали бути просто частиною зимового гардероба – це повноправна річ для створення закінченого образу.

Вибір куртки по типу фігури


За допомогою короткої чорної куртки ти можеш додати до свого look як ноту жіночності, так і агресивні акценти, наприклад, вибираючи куртку в байкерському стилі. Залежно від матеріалу, фактури, фасону її можна по-різному поєднувати, щоб виходили цікаві аут фіти.

• Якщо у вас фігура пісочний годинник, то сміливо можете вибирати будь-які фасони курток, тому що вони не зроблять твою фігуру непропорційною. Також можна не бояться обирати світлі відтінки.

• Жінкам з фігурою трикутник або груша рекомендується створити об'єм у верхній частині тіла, щоб урівноважити її із нижньою. Тому куртка оверсайз, дута, стьобана або шкіряна, чудово візуально коригуватиме таку фігуру і робитиме плечі трохи більше.

• Для дівчат, у яких грудна клітина широка і не вистачає обсягу в області стегон, відмінно підійдуть фасони типу трапеції, а також різні декоративні елементи внизу, на зразок оборок, бахроми в ковбойському стилі або хутра.

• Якщо ви б хотіли приховати пару зайвих кілограмів, то можеш віддати перевагу різноколірним, а не однотонним чорним моделям, краще обирати куртки із вертикально спрямованим забарвленням. Так візуально не буде видно того, чого тобі показувати не хотілося б.

З чим поєднати коротку куртку-пуховик


Укорочений пуховик може бути як на натуральному пуху, так і штучному або синтепоні. Правда, в останньому випадку він не буде таким теплим, але й занадто об'ємним не буде, що теж буває дуже важливо.

Короткі пуховики можна поєднувати практично з усім. Джинси, класичні штани, легінси – все буде гармонійно виглядати в поєднанні з об'ємним верхом. Ковбойські чоботи або акуратні ботильйони на каблуці-чарочці – вибір взуття залежить лише від твого власного бажання та настрою. Еклектика – це частина сучасної моди, тому можеш сміливо поєднувати кілька стилів одразу, наприклад, діловий та кежуал.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З чим носити коротку чорну зимову куртку*
23 січень, 2022, 15:29