У луцькому виші відбувся випуск магістрів 2022. ФОТО

У луцькому виші відбувся випуск магістрів 2022. ФОТО
В ЛНТУ відбулося вручення дипломів випускникам магістратури. Цьогоріч захід тривав в оновленому форматі WORK STAND-UP.

Про це інформують у пресслужбі університету.

Понад пів тисячі випускників-магістрів сьогодні отримали довгоочікувані дипломи. Студенти семи факультетів наполегливо працювали для того, аби здійснити свою мрію – стати кращими випускниками ЗВО та зробити своє життя успішним.

Формат заходу цього разу був незвичним та відбувався у вигляді мотиваційного WORK STAND-UP. Тож цей день став пам’ятним для випускників не лише отриманням дипломів, але й зустрічами із супер-мотиваторами - успішними випускниками ЛНТУ.

Серед гостей заходу: голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, співзасновник і генеральний директор бізнесу Mr.Scrabber Віталій Ткачук, головний інженер ПрАТ «СКФ Україна» Тимофій Федорчук, директор бізнес-академії Тетяна Репницька, генеральний директор ТОВ «Континіум» Олег Галущак, засновник та директор ПП «Будівельна компанія «Інвестор» Андрій Разумовський, засновниця та директор бізнесу Happy bakery Юлія Грицюк та секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко.

Запрошені гості поділилися власними історіями професійного успіху та озвучили мотиваційні меседжі для молоді, аби вони змогли зробити своє життя яскравим та результативним.

Найщиріші вітання для магістрів висловила ректор ЛНТУ Ірина Вахович. Вона наголосила, що університет завжди радий зустрічати у своїх стінах випускників та побажала молоді знайти у житті власний секрет успіху.

Після вітальних промов відбулася найбільш очікувана мить – вручення дипломів. По черзі віддали довгоочікувані документи молодим магістрам декани факультетів. Вони бажали своїм вихованцям здійснення мрій та яскравого, цікавого і сповненого вдач життя.

Серед випускників також чимало іноземних громадян, які доклали багато зусиль для успішного завершення навчання, а сьогодні українською мовою вони подякували викладачам за довіру, підтримку і надані знання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькому виші відбувся випуск магістрів 2022. ФОТО
30 січень, 2022, 20:20