Як купити доменне ім'я: поради професіоналів*

Як купити доменне ім'я: поради професіоналів*
Кожен сайт потребує адреси, яку легко запам'ятати. Щоб отримати таку, необхідно купити доменне ім'я. Реєстрація домену зараз не становить труднощів. Це перша дія, яку потрібно виконати у процесі створення сайту. Доменні зони бувають національні, міжнародні та тематичні. Вибір залежить від того, де є потенційна аудиторія.

Рекомендації для тих, хто хоче зареєструвати домен


Перед тим, як придбати домен, варто розібратися в деяких нюансах. Сайт – це перше, із чим стикається клієнт. Зробити правильний вибір допоможуть такі рекомендації:

1. Провести дослідження. Потрібно вивчити нішу, щоб зрозуміти, чого бажають потенційні юзери. Знання популярних запитів та ключових слів дозволить вибрати доменне ім'я, яке найкраще презентуватиме проєкт.

2. Вибрати ім'я, що легко запам'ятовується. Не варто вибирати імена з великою кількістю символів, які важко вимовити. Домен, який легко вимовляється, краще запам'ятається відвідувачам.

3. Перевірте, чи можна вибрати домен .com. Сьогодні .com вважається найпоширенішим розширенням домену, що підвищує довіру до сайту.

4. Переконатися, що авторські права інших компаній не порушуються. Щоб уникнути правових проблем, краще не вибирати домен, який за звучанням схожий з популярними брендами.

5. Не включати розділові знаки та цифри. Наприклад, потенційні клієнти можуть переплутати "0" з "про". Крім того, запам'ятати адресу з цифрами та символами досить складно.

6. Провести перевірку у соціальних мережах. Вибираючи доменне ім'я, слід відразу зробити пошук з такою назвою в популярних соцмережах, якщо таких немає, зареєструвати сторінку для свого проєкту, доки назва не зайнята іншими.

Домен – це довгострокова інвестиція, тому ім'я має бути актуальним у майбутньому.

Де придбати доменне ім'я?


Компанія Ukrnames надає автоматизований сервіс реєстрації домену. Вибрати та зареєструвати доменне ім'я можна у більш ніж 250 зонах. Також компанія пропонує послуги професійного платного хостингу для розміщення сайтів. Користувачеві необхідно зайти на сайт і вибрати домен, що сподобалася, після чого система автоматично запропонує хостинг. Відразу можна вибрати мінімальний тариф, надалі доступна можливість автоматичного розширення, коли виникне така потреба. Купівля доменного імені та хостингу в одному місці – вигідне рішення. Тим, хто робить одночасне замовлення, компанія Ukrnames надає знижки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині горів будинок
30 січень, 2022, 18:03
Як купити доменне ім'я: поради професіоналів*
30 січень, 2022, 16:52