Модні кулони на ланцюжках: тренди 2022

Модні кулони на ланцюжках: тренди 2022
Яка дівчина відмовиться від спокуси придбати чи отримати в подарунок ланцюжок з кулоном? Ювелірні прикраси так і ваблять прекрасну половину людства вже багато століть. Самоцвіти підкорювали своєю чарівністю навіть представниць королівських кланів. Варто лише згадати величну Клеопатру або мудру Олімпіаду, і перед нами постають образи сліпучих жінок із не менш блискучими прикрасами.

Кулони та ланцюжки виконують декоративну функцію, мають символічний сенс, стають талісманами своєї власниці. Кулони та підвіски – альтернативне рішення замість кольє та намиста, а також стильна деталь для тих, хто любить носити прикраси щодня. Модні покази демонструють нові тенденції у біжутерії. При цьому ніхто і ніщо не заважає виявляти індивідуальність у виборі.

Які ж тренди модних прикрас на 2022


Великі розміри
Оригінальний варіант знайшли творці великогабаритних кулонів на шию у вигляді тварин та рослинних мотивів. Вражають розмірами великі підвіски, що повторюють форму каменів. Вони привертають увагу та не вимагають додаткових аксесуарів в образі.

Довгі ланцюжки
Продовжують залишатися популярними модні кулони на довгих ланцюжках. Дизайнери переосмислюють прикраси на шию, граючи з довжиною ланцюжка аж до лінії талії.

Кулони у вигляді замків
У пошуках нестандартних рішень привертають увагу модні підвіски у формі величезних ключів та дверних замків. На тлі одягу з високим горлом виглядають ефектно масивні кулони у вигляді широких смужок із малюнками та плоскими геометричними фігурами.

Стримані прикраси
Актуальними залишаються підвіски на шию у мінімалістичному та скромному стилі. Серед них можна знайти найрізноманітніші сюжети, від підвісок у вигляді дитячої ніжки, ключиків, сердець, літер до предметів побуту і навіть пам'яток.

Корисні поради при виборі ланцюжка


Перш за все слід звернути увагу на якість замку. Основні види замків для жіночих ланцюжків це карабін та круглий, вони довговічні та надійні. Не слід забувати: чим якісніша застібка — тим вища гарантія того, що ланцюжок не загубиться.

Також у 2022 в моду будуть такі види плетіння:
• класичне;
• панцирне;
• якірне;
• фентезійне.

Як не слід носити підвіску


Різні жіночі кулони та підвіски давно здобули популярність нарівні із сережками та браслетами, а все тому, що ці аксесуари здатні освіжити будь-який образ і надати йому яскравості, загадковості. А ще привернути увагу до такої зони жіночого тіла, як декольте. При носінні шийних прикрас потрібно завжди звертати увагу на те, щоб підвіска або ланцюжок не торкалась краю одягу, через те, що це говорить про те, що ви неправильно підібрали прикрасу. Поганим тоном також вважається носіння кулона або підвіски поверх одягу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.