Особливості та переваги екобетону*

Особливості та переваги екобетону*
В останні роки з'являється все більше нових будівельних матеріалів, які використовуються для будівництва будь-якого призначення. Вони мають високі експлуатаційні властивості, надійність і безпеку. Серед головних особливостей – екологічність, що дозволяє застосувати матеріал для різних завдань.

На особливу увагу заслуговує Екобетон – це будівельний розчин нового покоління, який використовується поряд з іншими бетонними сумішами. Як основний складовий елемент використовується керамзит. Його головна характеристика – висока жорсткість і невелика вага, що дозволяє виготовити високоякісні будівельні конструкції з оптимальними параметрами. Також у складі міститься цемент. У деяких випадках додаються смоли, пісок та інші матеріали, які надають необхідні якісні показники готовому матеріалу.

Конструкційні особливості


Цей матеріал відрізняється певними особливостями та тонкощами. Конструкційно екобетон поділяють на такі види:

• Теплоізоляційні. Застосовується для теплоізоляції. Така властивість дає можливість протягом тривалого часу зберігати в приміщенні тепло, що особливо важливо в морозну або спекотну погоду. Підходить для будівництва будинків у різних регіонах.

• Конструкційний. Має високі показники міцності. Зазвичай такий матеріал використовується при зведенні різних перегородок і несучих конструкцій, які повинні мати підвищені показники міцності та стійкості до навантажень. Щільність окремих елементів може становити різні значення, залежно від особливостей застосування. Такий матеріал має відносно невелику вагу і стійкість до різних навантажень.

• Змішаний. Це оптимальна структура для створення найкращих панелей під час будівництва. Такі конструкції мають підвищену міцність, стійкість до навантажень, а також перепадів температур.
Залежно від призначення кожен зможе підібрати оптимальний варіант. Вартість блоків залежить від маркування та складу, що важливо враховувати.

Характеристики


Екобетон – це сучасний матеріал нового покоління, що має пористу структуру. За рахунок такого розташування виходить досягти оптимальних якісних показників та стійкості до холоду або спеки. На сьогодні такі суміші активно застосовуються при благоустрої територій та житлових районів. Екобетон відрізняється підвищеною безпекою до навколишнього середовища, що особливо важливо у сучасних реаліях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.