ВНУ – на 31-ому місці: з’явився новий рейтинг українських вишів

ВНУ – на 31-ому місці: з’явився новий рейтинг українських вишів
Іспанська Лабораторія кіберметрики («Cybermetrics Lab») опублікувала новий випуск рейтингу вишів Webometrics Ranking of World Universities.

Рейтинг враховує кількість зовнішніх посилань на сайт університету, дані SCImago про публікації у Scopus та дані цитованості публікацій у відкритому доступі від Google Scholar, пише Перший.

Так, Волинський національний університет опинився на 31-ому місці серед українських вишів (4350-е місце у світовому рейтингу), а Луцький національний технічний університет – на 47-ому (5238-е у світі).

Перша ж п’ятірка українських вишів у рейтингу виглядає так: Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний технічний університет України КПІ, Сумський державний університет, Національний авіаційний університет, Харківський національний університет радіоелектроніки.

Нагадаємо, студентів ВНУ планують залучати до територіальної оборони.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Із тих, які на букву "Л"?
Відповісти
Не смішіть! ВНУ не готує спеціалістів, лише викладають теорію далеку від практики. Політехнічний значно потужніший та й випускники компетентніше. Історичний це капець, вчать УСЕ і нічого ...
Відповісти