Як Кличко переміг Чісору

Як Кличко переміг Чісору
Сорокарічний Віталій Кличко переміг за очками англійця Дерека Чісору на очах 12 тисяч глядачів арени Olympiahalle у Мюнхені.

Для Кличка-старшого це 9-й захист поясу чемпіона світу WBC у надважкій вазі, інформує Проспорт.

Однак Чісора виявився гідним суперником, і, якби у англійця було більше досвіду, то результат поєдинку міг скластися не на користь Кличка.

До того ж, Чісора став четвертим боксером після Тімо Хоффманна, Кевіна Джонсона і Шеннона Бріггса, який вистояв проти Кличка-старшого 12 раундів.

З перших секунд поєдинку зав'язався дуже жорсткий бій. У першому ж раунді боксери обмінялися небезпечними ударами.

Англієць кілька разів класно і сильно пробив низом по корпусу, а Віталій відповів «бомбами» з правої руки. Але у Чісори дуже міцне підборіддя, тож його непросто «покласти» на підлогу.

Після другого раунду Чісора вкотре спробував вивести Кличка з рівноваги, намагаючись наскочити на нього після гонгу.

А у третьому раунді англієць двічі налетів на Віталія своїм торсом, притиснувши його до канатів. Тим не менше, Кличко з кожним раундом нарощував перевагу за очками.

В четвертому раунді Чісора пропустив два потужних удари, але Віталій не став добивати суперника, який на мить «поплив».
Загалом бій пройшов за сценарієм: атака Чісори – захист і контратака Кличка. Віталій майже весь поєдинок діяв другим номером і раз-по-раз ловив англійця точними ударами.

Важкими для Кличка були 7 і 8 раунди – їх виграв Чісора. Однак англійцю не вдалося дотримати слова – нокаутувати Кличка у 8 раунді.

У заключних раундах Чісора пресингував Кличка, але досвід Віталія переміг молодість Дерека – Чісора непогано діяв у атаці, але фактично не захищався.

Перемога над Чісорою є 44-ю в кар'єрі Кличка-старшого.









Відео 1-3 раунду

Відео 4-6 раунду

Відео 7-9 раунду

Відео 10-11 раунду

Відео 12 раунду

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чісора - хлопець з джунглів. Його "цивілізація", як виходця з Зімбвабве - повязки на стегнах. В країні працює лише 6% працездатного населення і вже 70 років лютує голод. В анкетній графі "освіта" Чісора не ставить нічого: в школу не ходив, виховала вулиця. Кримінальний елемент. Культура - нуль. Сила є - розуму не треба.
Відповісти
Ні, не з джунглів, скоріше з пустелі.
Відповісти
...І сказав Бог: українці, даю вам Кличка. Українці: а хто це? Бог: це той, хто битиме негрів та москалів. Українці: ух ти! тоді дай два! :)
Відповісти
Останні новини
Як Кличко переміг Чісору
19 лютий, 2012, 08:40