На Волині правоохоронці видурювали у засуджених зізнання

На Волині правоохоронці змушували вʼязнів зізнаватися в злочинах, яких ті не чинили.

Досудовим слідством встановлено, що начальник сектору карного розшуку Волинського лінійного відділу УМВС України на Львівській залізниці, змовившись зі старшим оперуповноваженим лінійного відділу, підбурювали уже засуджених громадян зізнаватися у скоєні злочинів, яких ті не вчиняли, ‒ повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Зокрема, в одному з випадків, правоохоронці, знаючи що один із засуджених має конфлікт з іншими ув’язненими, підкупили його та пообіцяли перевести в іншу установу відбування покарань. За це чоловік зізнався в крадіжці офісної техніки на станції залізниці, хоча злочину не вчиняв.

В іншому випадку, т правоохоронці переконали одного із засуджених зізнатись у незаконному носінні та зберіганні боєприпасів та марихуани й повідомити їх місцезнаходження працівнику колонії. Між тим, насправді засуджений таких злочинів не скоював, а наркотичний засіб та боєприпаси у сховок помістили самі правоохоронці.

Окрім того, мали місце випадки, коли начальник сектору карного розшуку приховував від обліку злочини.

Так, отримавши інформацію про вчинення крадіжки, він не повідомив про це територіальні органи внутрішніх справ для подальшого внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Під час досудового розслідування правоохоронці повністю визнали свою вину у скоєнні злочинів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таких перевертнів в погонах потрібно приговорювати до смертної кари, адже через 2 - ох придурків, які чинили свавілля, складається НЕГАТИВНЕ враження до всіх представників людей в погонах.
Відповісти
Останні новини
На Волині правоохоронці видурювали у засуджених зізнання
09 вересень, 2013, 15:07