Каблучки на заручини: як обрати*

Каблучки на заручини: як обрати*
Обручка вважається символом кохання. При цьому традиція носити їх бере свій початок ще з давніх-давен. Першими обмінюватись каблучками почали в Єгипті ще 5 тисяч років тому. І одягали обручку саме на безіменний палець правої руки, адже вважалось, що саме у ньому починається “вена кохання”, яка веде прямо до серця.
Щодо форми, то коло – символ нескінченності, а отвір всередині – портал, через який енергія чоловіка досягає серцю коханої жінки.
Цікавим є те, що традиція обмінюватися обручками, пройшовши через стільки століть дійшла до нашого часу. І в цілому суттєво не змінилася. Так, в деяких країнах обручку одягають на ліву руку, але суть від цього не змінюється.

Чи потрібно дарувати обручку на заручини?


Якщо весілля складно уявити без обручки, то питання “чи треба дарувати заручне кільце?” виникає у багатьох. І відповісти на це питання складно. З одного боку така каблучка свідчить про серйозність намірів. І асоціюється з пропозицією руки та серця. А з іншого боку, після весілля така каблучка змінюється на іншу. Але складно погодитись з тим, що все ж таки це гарна традиція. Тим паче вибір заручних кілець на https://zarina.ua/ru/catalog/kolca/obruchalnie настільки великий, що здивувати можна навіть саму примхливу наречену. Вибрати каблучку на будь-який смак можна у магазині Zarina.

Як обрати заручне кільце?


Головною проблемою, з якою перш за все стикаються при виборі, це розмір. Він вимірюється у міліметрах. Дізнатися розмір складно, але можливо. І найвірніший варіант це взяти будь-яку каблучку, яку вже носить ваша дівчина та з ним прийти до магазину.

Розмір хоч і є важливим критерієм при виборі, але точно він не один. Так, серед інших критеріїв можна виділити наступні:
• метал (найпопулярнішими є золоті каблучки);
• колір металу (біле, жовте, червоне золото);
• наявність вставки (діамант, агат, смарагд та ін.).

У будь-якому випадку обирайте те, яке вам до вподоби. Можливо ви вже дарували якусь прикрасу з камінням, тож буде доречно й обручку на заручини придбати з таким же камінням.

Дівчина вважає себе нареченою саме з того моменту, як отримує пропозицію вийти заміж. А коли освідчення ще доповнюється неймовірно красивою обручкою, то цей день дійсно стає святом. Каблучка стає символом створення сім’ї ще до церемонії у РАЦС. Тому заручне кільце потрібно. Воно буде завжди нагадувати дівчині про час, коли вона погодилася стати дружиною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.