Те, що робиться в ЦНАПі, ні в які рамки не лізе, ‒ мер Луцька

Те, що робиться в ЦНАПі, ні в які рамки не лізе, ‒ мер Луцька
Працівники Центру адмінпослуг не підписують лучанам практично готові документи через бюрократичні дрібниці, відправляючи мешканців міста у нове коло паперової роботи.

Про це 10 вересня під час оперативної наради повідомив луцький міський голова Микола Романюк.

Мер наголосив на «відношенні до роботи» чиновників зі ЦНАПу до розгляду звернень громадян.

«Те, що сьогодні робиться через ЦНАП, ні в які рамки не вкладається. Там хочуть, щоб їм зайшли і вклонилися», - зауважив Микола Романюк.

До прикладу він розповів про випадок, коли людині потрібно було зробити документацію про розмір земельної ділянки. Мовляв, архітектор і начальник управління земельних ресурсів все погодили, а через орфографічну помилку працівник відправив документи до людини, яка звернулася, без остаточного рішення.

«Хто у вас там старший, працівник? Людина проходила, підготувала всі папери, звертається в останню інстанцію і що людині пишуть: знайшли орфографічні порушення», - обурився градоначальник.

«Відношення до роботи я не знаю, як його назвати. Премія вся теж буде відповідна», - додав він.

Тож, Романюк вирішив змінити схему роботи, давши завдання усі відмовні рішення з візою профільного свого заступника відправляти йому на підпис.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 51
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як все "кросіво" починалось,"... в одному містці, в найкоротші терміни, без волокіт і бюрократичних перепон...". А виходить, як завжди каста "чинуш" обгадить навіть найкращу ідею...
Відповісти
дивно...був сьогодні на прийомі, стіл номер 30, абсолютно нормальна дівчина, все розказала, все зробила, швидко, допомогла і підказала те, чого не знав.
не треба на всіх гнати. на ресепшені дівчата теж суперові, проблему зрозуміли з напівслова і правильно направили.
через одного паршивого барана стадо не треба вирізати.
Відповісти
Хорошу ідею можна впровадити лише з "чистого листа" А простим пересаджуванням писарів з крісла в крісло нічого не зміниш. Повадки і апетит залишається
Відповісти
центр бумажок зажрався???
Відповісти
центр зажрався ще влітку, коли працівники нили в новинах, що без кондиціонера не здужають працювати
Відповісти
Бо якщо чиновнику погано - українцеві добре. Не коментар, а анекдот про хохла.
Відповісти
Сам створив цю клоаку нероб-хабарникiв i бiдкаеться.
Відповісти
Як я це бачу. Романюк почав втрачати свої позиції, зрозумів, що місце губернатора було тепліше. І щоб знову видертись на гору почав вбивати своїх, щоб по їх тілах дістатися вершин. А журналісти та народонаселення злетілося видзьобувати трупам очі.
P. S. Якби той нещасний чиновник підписав всі бумажки на землю, Романюк би його брудом не поливав би, а просто звільнив. Все там в раді і виконкомі відбувається лише з волі "царя". Тому не треба закочувати очі і піаритись за рахунок нещасних людей.
Відповісти
Таня і як Вам працюється в ЦНАПі? кондиціонерів вистачає?
Відповісти
І з чого таке геніальне припущення? По вашому всі хто голосував за Палицю і його підтримує теж у нього працює? Чи скажімо ті, хто підтримує податкову систему всі працівники податкової? Смішні ви чоловічки. Ця вже параноя громадян про всюдисущу корупцію.
Відповісти
Ото відкрив, колгоспний начхальнк-РОМАНЮК, за 10 МІЛІОНІВ (наших громадських коштів),ЗАВОДИК по виготовленню ТУАЛЕТНОГО ПАПЕРУ З АВТОГРАФАМИ,то нехай тепер не стогне про те,що там робиться і руками не розводить,що з бюджетом Луцька повний провал
РОЗУМУ не купиш,а МІЗКАМ –відкати, дерибани та хабарі не поможуть,мізки - або є,або їх немає!

Відповісти
Навіщо стільки злості! якщо Ви вважаєте себе таким достойним - висувайте кандидатуру на міського голову і показуйте "достойний" результат! вперед! легко в_їдливі коментарі писати і обливати брудом!
Відповісти
А ви,певно, вважаєте себе великим МЕСІЄЮ,який з пофосом заявляє,що його вдавана робота на ЗАВОДИКУ по виготовленню ТУАЛЕТНОГО ПАПЕРУ З АВТОГРАФАМИ,надає громаді Луцька, неабиякої користі)))Перетворили місто на суцільне КОЛГОСПНЕ бюрократичнуе міністерство держапарату дармоїдної орди))Куди не глянь в Луцьку,всюди ці паразитуючні центри,управління,відомства,відділи,підвдділи і т.д.і це все утримується за народний кошт...А яка від них користь? ОТОЖ,а ні якої)Навіть при совєтах не було такої шаленої кількості бюрократичного планктона держапарату,а тим більше на місцевому рівні такого маленького містечка,як Луцьк!Гнати таких в шию за межі обласного центра,в ті колгоспи,звідки вони понаїхали)))
Відповісти
А чому ви так пасивно висловлюєте таку революційну думку. Сходіть в прокуратуру, СБУ і поясніть їм їх непотрібність і дармоїдство. А то коли не глянь міськраду товчуть. Вони не єдині держслужбовці в місті. Активніше. А то ви працюєте лише на один фронт.
Відповісти
щось тут не так, буквально недавно прочитав у газеті "Луцький замок" слова романюка про те, що луцький ЦНАП - найкращий в Україні))), а тут, раптом, той же романюк каже, що "Те, що робиться в ЦНАПі, ні в які рамки не лізе"... Хтось з двох романюків бреше, цікаво, хто)))
Відповісти
що читати -ЗБІРНИК хвалебних БАЛАД ))) Луцький замок,то бойовий лист мімькради,а інформація там, така правдива і вчасна,як поданий хліб до борщу,після десерту)Вже давно пора розігнати ту кантору дармоїдів ,що паразитує за наш кошт
Хочуть працювати?Хай видаються на приватній основі та уртимуються за свій кошт,або за власні гроші,тих про кого пишуть оті- ШТУЧНІ ОДИ про романюків,клімчуків,плиць і т.д.
Відповісти
Меру -допоки апаратом керуватиме Вербич,інших результатів годі чекати! Гнати гниду в три шиї!Це прояв провалу в підборі кваліфікованих кадрів-не по кумовствута знайомству,а тим більше за гроші,а за фаховим рівнем!
Відповісти
Анкета для Романюка
1. Як потрапили ці піонери на роботу у очолювану Вами структуру?
2. Скільки коштує працевлаштування у очолюваній Вами структурі?
3. За що платять премії працівникам очолюваної Вами структури, якщо її ККД 0%?
Відповісти
Хто дав вам право судити про роботу людей? Ви в робочий час теж не роботою займаєтесь, а в неті виснете. То ж чия б корова мичала. А про працевлаштування, то там 40% - діти після університету. Подавайте документи до відділу кадрів і теж станете людиною, яку всі не люблять. Двоє людей з моєї групи в університеті пішли туди по досвід роботи, а потім перейшли на приватні фірми і нормально працюють. І приватники ними дуже задоволені. Тому, лучани, можете вдавитися ядом, але колишніх міськрадівців залюбки переманюють на роботу солідні фірми. А Романюку і знедоленим, які побираються у влади ці люди звісно ж не такі.
Відповісти
Да ти шо?
І чиї діти можуть влаштуватися на роботу у державну структуру
після закінчення університету?Можна по-секрету? Скільки червоних дипломантів влаштувалося?
Якщо тато з зв*язками чи грошима може влаштувати доню в міськраду, то чому не може влаштувати десь-інде. Нє?
Відповісти
діти сатани
Відповісти
Так, виявляється, що це і є оті випускники СНУ, про чиє "відношення до роботи" під час оперативної наради повідомив міський голова Микола Романюк?
Так, виявляється, що чиновники міськради за будь-якої якості своєї роботи мають якийсь гарантований розмір премії?

І третє питання: це що, кожного року, після кожного випуску СНУ буде розростатися штат міськради? А потім будуть з'являтися "геніальні" ідеї про народне віче, щоб там вимагати від Кабінету Міністрів України більше грошей у бюджет міста для утримання молодих чиновників http://www.volynpost.com/news/19877-deputat-klyche-luchan-na-zagalnomiske-viche
Відповісти
Позиція хохла шикарна. Ах ви ж сволочі, нащо берете студентів на роботу? Ай правильно хай здихають з голоду, то фігня що вони розумні, але ж без досвіду. Так, мене взяли на роботу в міську раду після універу і без зв'язків. Через два роки влаштувався на хорошу роботу і тепер не працюю на мінімалку. І так, якщо держслужбовцям не платять премії, їх ЗП - 1147 грн. А з податками - це 900 грн. А з премією АЖ 1300 грн. І за ці гроші кожне таке хамидло, як ви Нінуля прийде і обливає брудом. А про роботу "чинуш", то від світла в ваших вбогих оселях, до кожної квіточки на клумбах міста - це їх робота. Бо лучанин - це персона, яка пише на заборі слово із 3-х букв, не платить за квартиру, викидає сміття з вікна, і ходить і просить щоб йому дали квартиру. А в цій державі немає грошей всім всього дати, і за виділені шалені кошти можна закупити туалетний папір в єдиний громадський туалет в місті. І та нещасна жінка в ЦНАПі в +40 вам намагається посміхатися і слухати весь той брєд про те чого у вас немає, а в неї цього теж немає. Прості працівники в міській раді живуть так само погано як і решта українців. І це не їх вина, що у вас двір не прибрали. На це тупо немає бабла. Його ці маленькі люди точно не вкрали, повірте.
Відповісти
Не так там все херово. Бо НЕ-МОЖ-ЛИ-ВО влаштуватися на 1147 гривен в міськраду. От на касу в супермаркет за 1600 - будь ласка, на "Кромберг" за 2000 - будь ласка, а в міськраду за 1147 - дзуськи. Так шо нєнада плакать і жалітися.
Відповісти
звідки інфа, вас конкретно не взяли? ви ж і не пробували. як єврей, що молиться щоб виграти в лотерею і не купив жодного лотерейного квитка.
Відповісти
А чому ж на КРЗ електрикам "за просто так" не дають щомісяця премію 400 гривень? Чому з цегельного заводу люди звільняються, бо зарплата 700 гривень? І не найкращі умови праці, порівняно з ЦНАПом.
Квіточок на луцьких клумбах лучани не бачили до самого серпня, коли стали готуватися до Дня Незалежності. Двірник у дворі з"являвся раз на тиждень рівно місяць і зник, я сама беру мітлу і замітаю асфальт (краще за нього), щоб онучка з подругами могли класики погратися, помалювати крейдою, поскакати на скакалці, не здіймаючи куряви.
Фінансування не вистачає місту? Менше треба елітні гулянки Романюку влаштовувати в замку за рахунок лучан. А податки і квартплату я справно плачу, самих податків 500 гривень, питання в тому, що шикувати, вп'ятнадцяте роблячи ремонт Меморіала, не треба, особливо коли працюючих підприємств у місті обмаль і податків дуже мало.
А розмір премії все ж повинен залежати від кінцевого результату. А результат? Спонсора для табло, скульптури інтелігента з кавою і для містка закоханих знайшли, а для громадської вбиральні - ні. Старе місто стоїть в руїнах - "не можуть знайти господарів" проданих пам'яток, які руйнуються... Є закони, є відповідні механізми, як забрати безхозне майно в комунальну власність, то чому історичні пам'ятки стоять руйнуються?
ЦНАП потрібен, але зараз не ті часи, щоб щороку збільшувати штат і ні за що роздавати премії.
Відповісти
то ви скнара з мітлою, тоді питань більше немає )
Відповісти
Дуже дотепно)
Відповісти
У міській раді, у більшості своїй, працюють порядні і добросовісні люди. Їх робота для пересічних лучан непомітна.
Відповісти
це і по якій причині "Їх робота для пересічних лучан непомітна"?)))
Відповісти
ти з міської ради, чи з дурдому, одне з двох.
Відповісти
обмеженим людям потрібно обмежувати права в інтернеті
Відповісти
За непомітну роботу - непомітну платню!
Відповісти
Ти міській раді і нічого не платиш, умняха.
Відповісти
З 1979 року плачу, прокуроре))
Відповісти
Люди, навіщо стільки злості? міський голова та міська рада працюють для міста. ліпше б кожен вніс свою лепту у розвиток міста, а не язиком молов. було б результативніше, і не потрібно брудом обливати, а прикладом своїм показувати!
Відповісти
А ви яку в міськраді посаду займаєте?))НАВЕДІТЬ НАИ ПРИКЛАДИ СВОЄЇ РЕЗУЛЬТАТИВНОЇ РОБОТИ)))
Відповісти
Хто думає, що робота у міській раді легка, то дуже помиляється. Зарплати там теж не надто високі, а відповідальності багато. Люди працюють згідно нинішніх законів. У міську раду прокурори ходять як на роботу і спробуй щось не так зробити, то зразу прийдуть у гості. Тому не треба говорити того, що не знаєте. Та й школу люди там проходять хорошу.
Відповісти
в міськзраду прокурори вже в гості ходять?Нічого собі))
"Люди працюють згідно нинішніх законів"- можна про ці нинішні закони розповісти детальніше?
Відповісти
То у вас там філія школи? Тому в документах допускаються "орфографічні порушення"? Та за таку роботу треба оцінки ставити, а не зарплату платити.
Відповісти
Докази. Кинь посилання. Годі гвандіти без діла. Доведіть що робота в міській раді не виконується. Який відділ? Яка ділянка?
Відповісти
Нехай Романюк доводить те, що ляпнув. Я писала про те, що міська рада - інкубатор для випускників СНУ, ще й премії всім поголовно, не те що на виробництві - за фінансовими результатами.
А робота в міській раді проводиться. Але й зловживань достатньо. У начальства, а не у молоді.
Відповісти
Умови роботи державних службовців у нашій країні - ні для кого не секрет. Мізерні заробітні плати, на рівні мінімальних, величезна плинність кадрів, неможливість залучення кваліфікованих кадрів, а від того і постійне падіння рівня професіоналізму, відсутність мотивації, пільг і величезна кількість міфів про пенсії.
В Україні сьогодні на державній службі перебувають, в переважній більшості, ті, хто не можуть знайти себе в інших сферах. Чиновник - вже давно звучить не гордо. Звідси і всі питання щодо рівня кваліфікації кадрів.
Відповісти
Юрій Вербич - найкращий керівник апарату за всі роки роботи Луцької міської ради. Дуже порядна людина. Знає досконало свою роботу. Погано пишуть лише заздрісники.
Відповісти
Усяке рішення плодить нові проблеми.
Відповісти
ти заплати за асфальт, а кому робити знайдемо.
Відповісти
Та ви що! Так працює Вербич,що прокуратура своїми приписами на рішення виконкому та міськради дістала всю юридичну службу! А в кадровій роботі одні суцільні проблеми та проколи. Правильно Романюк пілюлєй виписує! Тільки почати потрібно із свого бойового зама! Найкращий для тих,кого всунув на роботу.Срамота
Відповісти
Так досконало знаєте роботу Вербича? Мабуть біля нього близько працюєте. А я знаю його як хорошого і вмілого керівника.
Відповісти
Шановні журналісти Волинських новин не перекручуйте інформацію.Романюк говорив не за ЦНАП,а за роботу управління земельних ресурсів.Але декому вигідно хаяти ЦНАП,тому ,що створення його вигідно для людей,а не для рішал і чиновників.
Відповісти
Вибачаюся.Не ВН ,а Волиньпосту.
Відповісти
я роблю рамки уцентрі запоріжжя
Відповісти
Останні новини
Те, що робиться в ЦНАПі, ні в які рамки не лізе, ‒ мер Луцька
10 вересень, 2013, 08:45