У Луцьку власник сервісу оренди авто планує запустити унікальний для України стартап

У Луцьку власник сервісу оренди авто планує запустити унікальний для України стартап
Власник автомобільної компанії «Detroit» Олександр Дмитрук обдумує ідею запустити сайт-агрегатор, через який будь-яка людина зможе здавати власне авто в оренду.

Він зауважує, що наразі такий стартап дуже успішно працює в Америці. Натомість для Європи і України зокрема це буде унікально.

До слова, донедавна компанія «Detroit» єдиною на Волині надавала послугу - оренда авто у Луцьку. Наразі доступними для оренди тут є 10 машини різних класів.

Зараз Олександр Дмитрук вивчає юридичні тонкощі стартапу, а також страхові нюанси, аби орендодавці могли мати певні гарантії. За словами власника автомобільної компанії «Detroit», такий стартап міг би приносити прибуток для людей, які не часто використовують власний автомобіль.



У «Detroit» можлива як короткострокова оренда автомобілів (від однієї доби), так і оренда транспорту на більші терміни. Ціна залежить від конкретно обраної марки і моделі, а також від строку, на який ви плануєте взяти машину. Зазначають, що найбільш економічно вигідною для клієнта буде саме довгострокова оренда: за мінімальну ціну можна отримати у користування новенький автомобіль з хорошою комплектацією та у повністю справному технічному стані.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Оренда авто в Луцьку: де, як та за скільки

Компанія «Detroit» зручно розташовується у центрі Луцька на вулиці Стрілецькій. Обрати авто можна вже на місці або попередньо переглянути перелік на сайті. Фахові працівники автоцентру на зв’язку – 24/7, тож завжди можуть допомогти підібрати необхідний транспорт саме для ваших потреб та на той бюджет, на який ви розраховуєте.

Ви можете обрати автомобіль безпосередньо у автоцентрі «Detroit» за адресою: м. Луцьк, вулиця Стрілецька, 13 або ж забронювати і оплатити за оренду транспорту online на сайті https://detroit.co.ua

Контакти:

+38 (095) 14 22 331
Facebook
Instagram




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більшої тупості я ще не чув. Мільйон негативних моментів.
Відповісти
А мені подобається ідея, дорогі авто малоймовірно, а дешеві на ура зайдуть
Відповісти
Вже самокати здавали. Слава богу згорнулися. Хто будет нести вiдповiдальнicть за можливi аварii?.. Деяким свое авто не шкода, а чуже тим бiльше...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку власник сервісу оренди авто планує запустити унікальний для України стартап
17 лютий, 2022, 17:39