«Інвестор» вміє дивувати»: будівельна компанія розіграла мандрівку до Амстердаму. ФОТО*

«Інвестор» вміє дивувати»: будівельна компанія розіграла мандрівку до Амстердаму. ФОТО*
Будівельна компанія «Інвестор» влаштувала розіграш вікенду на двох до столиці Нідерландів – Амстердаму. Щасливчиками, які взяли участь у розіграші, стали одинадцять клієнтів компанії, які придбали житло чи приміщення під комерцію у житловому комплексі «Амстердам» у період із 1 листопада до 15 січня.

Затишний вечір в компанії майбутніх сусідів, вибір переможця та вручення сертифікату на мандрівку відбулися увечері 18 лютого у кав’ярні «IDEALIST COFFEE CO.» .

Керівник Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський розповів про ідею розіграшу такого вікенду для клієнтів. За словами забудовника, важливо не просто продавати якісне житло, а й створювати особливу атмосферу – зокрема, й такими подарунками. До того, влаштований у кав’ярні розіграш – гарна нагода для майбутніх сусідів зустрітися, познайомитися й, спілкуючись, посмакувати кавою та тістечками.



«Ми подумали, що було б круто, якби наші клієнти поїхали у місто, ім’ям якого названий комплекс, у якому вони будуть жити чи вести бізнес. Ми назвали його «Амстердам» через архітектурні рішення, але річ не лише у візуальній схожості. Комплекс дуже сучасний, ергономічний, з високим рівнем комфорту. У дворі, в елементах благоустрою, у самій будівлі будуть елементи, які нагадуватимуть про Нідерланди і Амстердам зокрема. Наприклад, в холі будуть картини художників цієї країни чи інші елементи дизайну. Тому клієнтам точно буде цікаво поїхати, відчути атмосферу там і переконатися, що ми у своєму ЖК справді маємо спільне з містом Амстердам», – розповів Андрій Разумовський і додав, що у перспективі відділ продажу «Інвестора» має намір також поїхати до Амстердаму, аби привезти звідти ідеї для свого ЖК.



ЧИТАТИ ТАКОЖ: Усе, що ви хотіли знати про ЖК «Амстердам», – у запитаннях до Андрія Разумовського*

Подруги Інна Спольник та Юлія Коцюбинська у майбутньому мешкатимуть в «Амстердамі» разом зі своїми сім’ями. У розіграші мандрівки до столиці Нідерландів брала участь лише Інна, адже Юлія з чоловіком купили квартиру раніше, але прийшла підтримати подругу.



Пані Інна ж розповіла: свою квартиру у «Амстердамі» вони із чоловіком купили спонтанно, але тепер дуже задоволені: «Коли моя подруга купувала квартиру, я просто поїхала з нею і мені дуже сподобалося місце. На момент купівлі були дуже вигідні умови – невеликий перший внесок і розтермінування. «Амстердам» – це щось суперкласне. Тому зараз я дуже щаслива із двох причин – що будемо із подругою сусідами, і що житиму з сім’єю у такому чудовому місці».



Зрештою, коли усі охочі взяти участь у розіграші зібралися й написали свої імена – настав найбільш очікуваний момент. Директор туристичної компанії «Мега Трейд», яка і влаштовуватиме вікенд до Амстердаму разом з «Інвестором», Тетяна Корбус витягнула зі скляної колби один з одинадцяти папірців з іменем переможця. Ним став Ігор Сімашко, який купив в «Амстердамі» двоспальну квартиру.



«Інвестор вміє дивувати і піднімати настрій», – перше, що сказав щасливий власник тепер не лише квартири в «Амстердамі», але й путівки до столиці Нідерландів.



«Коли тільки я підписував договір про купівлю квартири, я казав: я маю виграти мандрівку в Амстердам. І от – так і сталося. З ким поїду у подорож, поки не знаю, але я щасливий. Це дуже приємний момент», – поділився він враженнями.



Керівниця компанії «Мега Трейд» розповіла про те, що «Інвестор» потурбувався, аби мандрівка була максимально комфортною та сповненою вражень. Зокрема, будівельна компанія оплачуватиме літак, проживання у готелі, а також екскурсії.



«Про Амстердам можна розказувати дуже багато, але краще один раз побачити, а потім цю атмосферу привезти до Луцька. В цей тур разом з «Інвестором» ми вкладаємо душу, серце, любов. Компанія забезпечує переліт найкращими авіалініями, трансфер в готель, який буде у центрі міста, сітітур, а також поїздку у парк квітів Кекенхоф, який розташований поруч з Амстердамом. Ми зробимо все, щоб цей тур вам запам’ятався надовго», - висловилася Тетяна Корбус.

Тривалість подорожі – три ночі і чотири дні.

Час, коли відправитися в подорож, переможець розіграшу Ігор Сімашко зможе обрати сам, проте «Інвестор» та «Мега Трейд» радять зробити це навесні, коли розцвітають легендарні поля тюльпанів.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.