Як потрібно вибирати яйця – розкриваємо ключові секрети

Як потрібно вибирати яйця – розкриваємо ключові секрети
Яйця – хто не чув про цей дивовижний продукт? Вони дуже смачні, а головне корисні. В них міститься маса необхідних організму компонентів – і вітаміни, холін, лецитин, ніацин. Але щоб отримати максимальну користь від вживання даного продукту, слід правильно його вибрати. Адже тільки свіжі та якісні курячі яйця забезпечать організм усіма потрібними речовинами.

То як правильно вибирати продукт? Ось головні рекомендації:


1. Дивіться зовнішній вигляд. Варто уважно оглядати яйця, щоб переконатися у відсутності пошкоджень деформованої шкаралупи. Вони мають бути чистими, не мати на шкаралупі пір'я, бруду, пташиних відходів. Більше того, розмір та вага повинні відповідати один одному.

2. Перевіряйте маркування – завдяки цьому можна безпомилково встановити категорію яєць та дізнатися, до якого часу їх можна зберігати. Як правило, перший знак розповідає про вид продукту. Літера «Д», наприклад, означає, що перед вами дієтичний препарат. Тримати його потрібно трохи більше 7 діб. А ось буква «С» означає, що це яйце столове. Термін його зберігання збільшується до 25 діб. Другий знак розповідає про сорт продукту. Встановлюється масою.

3. Визначайте свіжість – іноді зробити це складно, але якщо знати основні секрети, жодних проблем не виникне. Свіже яйце відрізняється наявністю матової шкаралупи, але не глянцевої. Можна взяти продукт, прикласти його до вуха і трохи потрясти. Якщо товар свіжий, ви не почуєте булькання та інших звуків. Також варто взяти яйце до рук і спробувати зрозуміти його вагу. Якщо воно дуже легке, то, швидше за все, виявиться протухлим. Продукт з терміном придатності, що минув, має пористу шкаралупу, через яку випаровується багато вологи.

В Україні є багато місць, де купити цей продукт можна за невисокою вартістю. Наприклад, магазин Ашан радує величезним асортиментом товарів від перевірених часом торгових марок. У продажу представлені яйця від:

• Ясенсвіт;

• Гальба;

• Zlata kladка;

• Чарівний Птах.

Крім курячих на прилавках Ашан можна знайти перепелині яйця, які містять у кілька разів більше вітамінів, ніж їхні курячі побратими. Вживати їх варто зміцнення імунітету, поліпшення метаболізму. У супермаркеті Auchan також знайдуться кисломолочні напої, молоко, сир, вершки.

Купити курячі яйця швидко та недорого з доставкою в будь-який район столиці


Як зберегти свій час та поповнити продовольчі запаси швидко та недорого? Потрібно скористатися інтернет-магазином, де пропонується замовити курячі яйця з доставкою за привабливими цінами.

На веб-ресурсі можна вивчити акції «Ашан», щоб зробити покупку ще вигіднішою. У вас є можливість отримати приємні бонуси або придбати продукти за зниженою вартістю. Купити з доставкою - правильне рішення, яке позбавить вас низки проблем. Вам не потрібно думати, як забрати товар самостійно, перебуваючи на іншому кінці Києва. Яйця вам привезуть просто додому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.