Як обміняти Bitcoin на Ethereum*

Як обміняти Bitcoin на Ethereum*
У світі існує досить багато криптовалют, але до найбільш популярних входить біткоін (ВТС) і ефіріум (ETH). Вони характеризуються високою волатильністю (хоча у цьому плані Bitcoin лідер) та повною децентралізацією. Курс даних електронних монет постійно підвищується і практично не залежить від світових економічних процесів. BTC найчастіше використовують у роздрібній торгівлі, він навіть визнаний у деяких країнах офіційним платіжним засобом. Ethereum популярний серед інституційних користувачів, і служить основою DeFi (децентралізованих фінансів).

На коливаннях курсу електронних монет досвідченими трейдерами заробляються цілі статки. При цьому зовсім не потрібно встановлювати громіздке програмне забезпечення для майнінгу або витрачати час на вивчення роботи з валютними біржами. Простим та зручним способом обміну ВТС на ETH є використання надійного криптообмінника eBacks. Тут не потрібно проходити обов'язкову верифікацію – реєстрація доступна за бажанням. При цьому вона відкриває можливість отримувати бонуси під час здійснення кожної операції або стати учасником реферальної програми.

Змінюємо біткоін на ефіріум швидко та легко


Сервіс «еБакс» пропонує один з найвигідніших курсів обміну та резерв, що регулярно поповнюється. При цьому курс пари ВТС/ETH представлений у точній відповідності до котирувань на популярних біржах. Побачити поточну вартість біткойна можна на сторінці https://ebucks.fi/bitcoins-btc-ethereum-eth. Тут також представлений доступний резерв, якого здебільшого достатньо для здійснення операції.

Обмін біткоїну на ефіріум за допомогою цього криптообмінника відрізняється простотою. Потрібно сформувати заявку заповнивши відповідні порожні поля. Потрібно вказати кількість біткоїнів та номер ETH-гаманця. При цьому можна одразу побачити суму, яка надійде після обміну.

Конвертація здійснюється у середньому 15 хвилин. Точний час залежить переважно від того, наскільки швидко з боку Bitcoin надійдуть два підтвердження. Для зручності користувачів курс заморожується на дві хвилини, завдяки чому користуватись сервісом стає ще простіше.

Як зрозуміти, що криптообміннику можна довіряти


Спочатку важливо розуміти, що серед перевірених та надійних платформ орудує чимало шахраїв. Вони можуть домовлятися про обмін через месенджери або майстерно підробляти сайт перевіреного криптообмінника. Тому так важливо не втрачати пильності і здійснювати обмін тільки на сервісах, які відповідають наступним критеріям:

• Мають простий, зручний інтерфейс.

• Пропонують вигідний курс і резерв, що регулярно поповнюється.

• Мають великий лістинг - працюють з різними криптовалютами.

• Функціонують у тісній інтеграції з популярними платіжними системами.

• Мають ефективну технічну підтримку.

Про надійність криптообмінника також свідчить його репутація. Якщо сервіс чесний та безперебійний, то користувачі однозначно залишатимуть позитивні відгуки. А ще досвідчені трейдери радять віддавати перевагу платформам, які надають свої послуги понад рік.

Задля справедливості варто зазначити, що криптообмінник «еБакс» повністю відповідає всім перерахованим критеріям вибору. Звертаючись сюди, вдасться заощадити час та нерви на обміні криптовалюти у будь-якому напрямку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.