Як працює система переказів Perfect Money*

Як працює система переказів Perfect Money*
Perfect Money — один із «довгожителів» на ринку електронних фінансів. Система працює вже понад 12 років та має певну репутацію у користувачів. Однак, як і в багатьох інших випадках, є сенс перевірити ще раз інформацію про сервіс. Особливо, якщо потрібна система для зберігання та переказу великих коштів. Найкраще джерело інформації про платіжний інструмент – люди, які мають досвід його використання. Їхні думки можна побачити на тематичних форумах, присвячених мережному заробітку. За посиланням https://obmenat24.com/pmusd/monobuah можна переглянути актуальний курс обміну в Україні.

Верифікація й особливості Perfect Money


Головний плюс проходження процедури підтвердження особи — знижені комісії на перекази (0,5% проти 1,99% від суми транзакції). Проте, пройти її не завжди просто. Річ у тому, що користувач повинен підтвердити адресу проживання за допомогою сканування або фотографії квитанції на послуги ЖКГ. Тож слід підготуватися до подібних дій, що українському користувачеві можуть здатися доволі дивними.

Є один момент, пов'язаний, можливо, з відсутністю чи дефіцитом у службі верифікації PM україномовних співробітників. Набагато складніше, якщо користувач проживає в орендованій квартирі, або квартира оформлена на іншу людину (наприклад, на родича). І тут платіжка приходить на інше ім'я. Деякі рекомендують змінити зображення за допомогою графічних редакторів (тобто Adobe Photoshop) і сподіватися, що цей документ буде прийнято службою верифікації облікових записів Perfect Money.

Додаткові можливості:

• сплачуйте за комунальні платежі карткою чи через онлайн банкінг, у полі платника вказуєте своє ім'я та прізвище.
• отримуйте квитанцію, де розрахунки за послуги ЖКГ сплачуєте саме ви, що є підтвердженням вашої адреси.

Невеликий мінус: PM часто використовується різними "сірими" фінансовими проєктами (наприклад, пірамідами). Через це у деяких виникають питання до платіжної системи. Загалом відгуки про Perfect Money досить непогані, проте не обходиться і без неприємних моментів.

PM цілком підходить для того, щоб зберігати в ній частину своїх грошей і здійснювати перекази. Але важливо подбати про диверсифікацію активів; іншими словами — не можна класти всі яйця в один кошик. Таким чином, ми розібралися з тим, що таке система Perfect Money і які у неї є особливості.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.