Стартував ремонт однієї з найважливіших транспортних артерій Волині. ФОТО

Стартував ремонт однієї з найважливіших транспортних артерій Волині. ФОТО
21 лютого стартували ремонтні роботи на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) на 10-кілометровій ділянці, що слугує підїздом до міжнародного пункту пропуску «Ягодин» – «Дорогуськ» на українсько-польському державному кордоні.

Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Дорожники працюють поблизу села Римачі і рухаються у напрямку Любомля. Фрезерують зношене дорожнє покриття лівого проїзду та проводять земляні роботи. Підрядник – ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс".

На ділянці, що ремонтується, рух транспорту з КПП «Ягодин» в сторону Любомля здійснюється лише однією смугою, тож водіям варто бути обачними та уважно стежити за дорожніми знаками.

Автодорога М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) є однією із найважливіших транспортних артерій Волинської області. Цей автошлях суміщається з транспортним коридором Балтійське море – Чорне море, є частиною міжнародної автомагістралі Е373 і забезпечує рух транзитного транспорту до міжнародного пункту пропуску "Ягодин" (Україна) – «Дорогуськ» (Республіка Польща).

Найбільший трафік автошляхом М-07 у межах Волині спостерігається на ділянці Ковель – Ягодин, саме її активно розбудовуємо, доводячи до параметрів І категорії.

Торік у рамках реконструкції підвищили категорію ще 3 км цієї міжнародної дороги) між селами Довгоноси та Старі Кошари (км 451 – км 454). Там збудували новий проїзд та відновили дорожнє покриття на існуючому. Роботи на об’єкті будуть завершені у поточному році.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо робить Луцькавтодор то це не надовго, Ольховий тільки й вміє що дерибанити бюджет і робити так що через два роки там знову потрібно буде ремонтувати. А коли на Дубно щось зробите , там ями в коліно
Відповісти
Коли вони від меж Волині до Рівного те позорисько відремонтують?!
Відповісти
Останні новини
Стартував ремонт однієї з найважливіших транспортних артерій Волині. ФОТО
22 лютий, 2022, 06:33