Вийшов новий iPhone. ВІДЕО

Вийшов новий iPhone. ВІДЕО
Компанія Apple у вівторок увечері презентувала iPhone 5S і iPhone 5C.

Презентація відбулася у вівторок, 10 вересня, - пише Дзеркало тижня.

iPhone 5S продовжить генеральну лінійку продуктів компанії, а iPhone 5C стане бюджетною моделлю.

Зовні моделі ідентичні, проте відрізняється матеріал, з якого зроблено корпуси. Модель 5S виготовлена зі скла і металу, а 5C - з пластику, як і перші айфони. Обидва айфони мають 4-х дюймовий екран і оснащені конектором Lightning.

Значно розширена лінійка нових моделей. iPhone 5S представлений в трьох варіантах - чорному, сріблястому і золотому. iPhone 5C можна буде придбати в червоному, жовтому, зеленому, синьому та білому варіантах.

iPhone 5S, оснащений новим процесором A7, продуктивність якого на 30% вища, ніж у чіпа A6 на попередній версії смартфона. Ця модель iPhone стане першим смартфоном у світі, що підтримує 64-розрядні інструкції. Модель отримала 2 гігабайти оперативної пам'яті.



Більш дешева модель 5C матиме "начинку" приблизно відповідну iPhone 5. iPhone 5C забезпечили двоядерним процесором, пристрій має гігабайт оперативної пам'яті і 16, 32 або 64 гігабайти внутрішньої пам'яті.

Нові моделі підтримують "швидкі" мережі LTE-Advanced.

iPhone 5S має більш сучасну камеру, її роздільна здатність становить 13 мегапікселів. Крім того, камера має подвійний світлодіодний спалах, а її розмір відносного отвору об'єктива становить 1:2, що дозволяє робити фотографії хорошої якості навіть у темряві. Між тим iPhone 5C оснащений камерою, схожою на ту, що встановлена на першій версії п'ятого айфона.

Друга версія п'ятого айфона має вбудований сканер відбитків пальців. Його можна застосовувати і для розблокування телефону, і для авторизації на сервісах Apple, в тому числі, на сайтах App Store і iCloud.

iPhone 5S у США буде коштувати без контракту від 650 до 850 доларів. 5С обійдеться в суму 300-450 доларів без контракту оператора і приблизно в 99 доларів - з таким контрактом.

Апарати надійдуть у продаж 20 вересня в дев'яти країнах. Україна в їх число не входить. В Apple відзначили, що до грудня 2013 року смартфони можна буде купити більш ніж у ста країнах.

На презентації також було оголошено, що "п'ятий" iPhone знімається з продажу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви якщо не розбираєтесь у високих технологіях то не варто взагалі писати такий брєд. А якщо вже перепощуєте то перепощуйте з компетентних джерел
Відповісти
знайомі люди)))
Відповісти
Половина тексту з російськими словами. Хтось хоч би прочитав що він викладає на огляд громадкості.
Відповісти
Дякуємо. Виправили
Відповісти
А звідки інформація про версію на 128 гб? Про це на презентації не говорилось
Відповісти
айфон это прошлое!!!
Відповісти
Останні новини
Вийшов новий iPhone. ВІДЕО
11 вересень, 2013, 08:48
Фото матчу Україна ‒ Англія
11 вересень, 2013, 08:28