Чи можлива пряма доставка товарів з Польщі в Україну*

Чи можлива пряма доставка товарів з Польщі в Україну*
Покупки у закордонних інтернет-магазинах набагато вигідніші, ніж в Україні. І справа не лише у високій якості, а й у суттєвій економії. Чорна п'ятниця, Різдво, сезонні розпродажі – все це дозволяє купити товари зі суттєвою знижкою, іноді до 70% від стартової вартості. Але як організовано доставку товарів з Польщі в Україну? Адже поляки зазвичай не надсилають замовлення безпосередньо в Україну, бо це їм невигідно. Але це не означає, що ви повинні відмовитись від планів купити імпортні товари високої якості, компанія myMeest візьме на себе організацію доставки.

Як замовити товар з Польщі з доставкою в Україну


Сам процес шопінгу на польських сайтах мало чим відрізняється від звичних покупок в онлайн-магазинах України. Але є деякі нюанси із запровадженням інформації для доставки. Вказати свою українську адресу не можна, адже продавець зазначить замовлення. Тут допоможе прийде сервіс myMeest. Розберемося, як це працює.

• Для початку завітайте на сайт myMeest.com.

• Пройдіть реєстрацію, в особистому кабінеті ви отримаєте ідентифікаційний номер у системі та адреси складів компанії у Польщі.

• Ця інформація знадобиться під час оформлення замовлення.

• Далі ви робите покупки на польському сайті. Замість ПІБ потрібно вписати ідентифікаційний номер у системі myMeest, а як адресу – адресу складу компанії в Польщі.

• Далі всі питання з доставкою з Польщі в Україну візьме MyMeest. Вам залишається чекати на посилку. Доставка можлива не тільки в Київ, Харків, Львів, Дніпро, Запоріжжя, Одесу, а й інші населені пункти країни. Більше того, кур'єр може доставити посилку прямо додому або на роботу.

Чому вигідно вибрати доставку з myMeest.


Співробітники складу компанії в Польщі можуть перевірити вашу посилку. Її розкриють та оглянуть на факт відповідності замовлення. Вам надішлють фото та актуальні виміри. Якщо вас щось не влаштує, повернути товар набагато простіше, ніж потім оформляти повернення з України.

Також можливе формування збірної посилки. Тобто, кілька замовлень з різних польських інтернет-магазинів будуть сформовані в одну велику посилку на польському складі Meest. Так ви можете заощадити на доставці.

Як бачите, доставка із Польщі до України це не проблема. Замовити товар з Польщі можна так само легко, як і в Україні. Ви отримаєте замовлення в середньому через 10 днів, враховуючи, що відстані між країнами відносно невеликі, ви зможете швидко отримати свою посилку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чи можлива пряма доставка товарів з Польщі в Україну*
20 лютий, 2022, 16:52