Чи їздять із Луцька автобуси та яка ситуація на автостанції

Чи їздять із Луцька автобуси та яка ситуація на автостанції
Станом на 11:30 24 лютого автостанції у Луцьку працюють у штатному режимі.

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost повідомила голова правління голова правління ПрАТ «ВОПАС» Інеса Корнійчук.

Очільниця зазначає: працівники на місці, на автовокзалі багато люду, відповідно й шалені черги, однак, не всі перевізники забезпечують перевезеннями.

«Квитки продаємо, але не впевнені, чи водії вийдуть на маршрути. Окремі не беруть слухавку, у когось закінчилося паливо. До того ж, нереально забрати таку велику кількість людей. Колапс на дорогах, затори, КПП... Ми намагаємось працювати у штатному режимі. Проте немає стільки оборотних коштів, аби усіх миттєво заправити і збільшити кількість відправлень. Все залежить від перевізників», - зазначає керівниця.

І додає: окремі підприємці вже заявили, що виходити на роботу не будуть, зокрема, великий перевізник, який обслуговує маршрут Маневичі-Любешів транспорт не подаватиме.

Нагадаємо, Росія почала повномасштабну війну з Україною. Вранці 24 лютого відбувся обстріл аеродрому у Луцьку. Значна частина населення вирішила покинути місто у зв'язку із цими подіями. Але оперативний штаб переконує, що ситуація контрольована, загрози населенню наразі немає та просить зберігати спокій і залишатися вдома.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви задовбали ввашим жлобством. "Квитки продаємо,але невпевнені, що водії вийдуть на маршрути". То кому тоді гроші залишаються? Чи касирам на прокладки не вистачає?
Відповісти
Останні новини
Чи їздять із Луцька автобуси та яка ситуація на автостанції
24 лютий, 2022, 12:15