Що пообіцяв Янукович у Луцьку

Що пообіцяв Янукович у Луцьку
Президент Віктор Янукович у Луцьку дав кілька доручень щодо ремонту волинських доріг та протипаводкових заходів.

Відповідні рішення він прийняв 12 вересня за підсумками зустрічі з адміністративно-господарським активом регіону.

Так, він перерахував кілька обласних шляхів, які потребують ремонту. Це дороги Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів-Дольськ, Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква, Шацьк-Світязь-Залісся-Пульмо та Шацьк-Любешів.

Також в цьому переліку міст-перехід через річку Прип'ять в селі Щетинь Любешівського району.

Іншим важливим напрямком робіт на Волині президент визначив комплекс протипаводкових заходів. За його словами, цьогорічна весна продемонструвала, на що потрібно звернути увагу.

Окрім цього, глава держави доручив в 2014 році взятися за ремонт пам'яток архітектури національного значення - мурів Луцького замку та валів замку у Володимирі-Волинському, дерев'яної Дмитрівської церкви у Ковельському районі.

"Я вважаю, що з цього візиту мені достатньо інформації, щоб зробити висновок, що на Волині є творчий підхід до роботи, розуміння проблем та складнощів. І як в усіх є недоліки, над якими треба працювати", - зауважив Янукович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оце покатаємось по новій дорозі Шацьк- Любешів
Відповісти
Дуже добре, що він звернув увагу нв дорогу Луцьк - Любешів - Дольськ і Шацьк - Любешів, хоч може і дороги нормальні зроблять в районі)
Відповісти
Вже роблять, наївний ти Любешів.
Відповісти
Нехай наш губернатор розкаже Президенту як він відкриває на Волині 411 сміттєвих полігонів (змертвляючи землю та забруднюючи воду((смітники як правило по 2.5 га серед орних земель біля посіву пшениці та огородини) в сільській місцевості. І скільки на цьому вже відмито грошей.На смітниках крадуть пісок та родючу землю а в урвища закидають сміття (яке збирають у населення за гроші), і це замість того що б переробляти втор сировину(сміття) вони її закопують в землю !Я вже напротязі шести місяців звертаюсь до губернатора з листами про спосіб вирішення даної проблеми з допомогою виконавчої влади , але йому це не цікаво!Моя пропозиція а саме: відновлення скупок вторинної сировини у населення на основі сільських рад та створення структурного державного підприємства з подальшої переробки та реалізації втор сироини. Для того що б я це зробила сама як підприємець мені потрібно втручатись в корупційну схему сільських рад ,міліції та прокуратури, та якимсь чином забрати в них бізнес? Коли я зустріла Бориса Петровича біля ОДА і запитала: Чому таке рішення про створення 411 полігонів і як це втор сировину закопувати в землю? то він відповів : відстань вже від нас "деточка"зі своїми смітниками це рішення районих рад, після чого дав вказівку не відповідати на мої письмові звернення ! Отже, я зрозуміла, що губернатор їх кришує!Але я не здамся бо у мене двоє не повнолітніх дітей які живуть серед двох сміттязвалищ і ще третє хочуть відкрити! І зупинити цю екологічну катастрофу мій обовязок!!!Тим паче що я знаю як це зробити!Всіх не байдужих до майбутнього України прошу звертатись 0502882380
Відповісти