Візит Януковича: лучани в соцмережах сердяться і веселяться

Візит Януковича: лучани в соцмережах сердяться і веселяться
Візит Віктора Януковича до Луцька спровокував у соцмережах жваве обговорення подробиць його перебування.

Нагадаємо, глава держави приїжджав до міста 12 вересня та побував у обласній клінічній лікарні, Музеї волинської ікони та на заводі "Мотор".

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ВІЗИТ ЯНУКОВИЧА В ЛУЦЬК

Того ж таки 12 вересня люди почали ділитися враженнями від перебування Януковича в Луцьку.

* * *

Так, журналіст Юрій Горбач, який був на зустрічі посадовця з працівниками лікарні, опублікував фото рук Януковича.

"Ці руки... натруджені руки гаранта.. Брали вони чи не брали?" - прокоментував він.



* * *

Директор студії "ПравдаPro" Сергій Шараєвський оповів, що бачили за містом поблизу Дачного президентський літачок та групу спецназу.

"А ще сьогодні можна їздити не по правилах, грабувати банки, робити, що хочеш. міліції діла ні до кого немає. Бо до нас приїхав Президент ))))", - пише Шараєвський.

* * *

А вокаліст гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк написав:

"...були майже свідками приземлення літака гаранта. Стільки мєнтів і навколомєнтовської наволочі я не спостерігав на дорожніх узбіччях вже давно. Що за містом, що в самому місті;) - пси ніколи не забувають кого мають стерегти.

Далі мав зустріч із своїм лікарем: стільки матів і ненависті від справді порядної людини при згадці про візит "зечари" я не чув вже давно;)

Далі зустрів одного луцького музиканта.. він, як між іншим, сказав, що голосував за Януковича і вважає його нормальним чьотким пациком. Можливо я чогось десь і не розумію, але за 25 років життя, як мінімум, я усвідомив, що з підарами мені не по дорозі. З підарами-музикантами в тому числі;)

Підсумовуючи і цитуючи лікаря: "його ж за...шать, просто за...шать рано чи пізно...".

Можливо, з огляду на те, що грядущі вибори не пропонують нам яскраво вираженої альтернативи. Хоча вибір "аби тільки не зек" з позицій реальної політичної ситуації виглядає дуже і дуже свідомим.))".


* * *

Лучанин Павло Заєць в групі "Контролюй волинських депутатів!" цікавився, чому члени ВО "Свобода" не були на опозиційному мітингу, який організували на Київському майдані. Відповіді, принаймні у Facebook, він не дочекався.

* * *

Враженнями про візит президента написала громадська діячка Ольга Бузулук:

Цієї ночі мені приснилось, що я розмазала яйце на Януковичі. Дивний сон.

А о 15.30 я опинилась з донечкою на Авторемонтній, поспішала до 16 години забрати документи з реєстраційної служби, що на Січовій. Але тут – затор. Я об’їхала всіх по зустрічній, під’їхала до самої Рівненської, де мені вже махав працівник ДАІ.

Я вийшла, пояснила, що мені треба їхати дуже терміново і що в мене маленька дитина в машині, яка не може довго чекати. Він сказав, що ж я робитиму, якщо зараз їхатиме кортеж президента зі швидкістю 120 км/годину. Я сказала, що встигну виїхати на Рівненську, а там повернути на Відродження, а далі на Січову. До того ж кортеж не їздить 120 км/год, а, як мінімум, 200 км/ год, так що хай не бреше. Чоловіки на тротуарі, що стояли тут, очевидно, добрих півгодини, зааплодували мені. Люди в машинах і маршрутках спостерігали за сценою з подивом.

Працівник ДАІ відповів, щоб ішла до начальника. Я взяла дочку, підійшла до авто на перехресті. Товстий нетутешній начальник сказав, щоб під’їхала до їх машини і за його командою повертала далі. Мабуть, хотів, щоб все відбулось спокійно. Я так і зробила. Сіла в машину, під’їхала до машини ДАІ, за командою начальника повернула на Рівненську і помчалась через міст.

Але за мостом перед Лучеськом мені засвистів один даішник, потім другий. Я зупинилась справа, сказала, що мені дозволили їхати, і мені залишилось кілька десятків метрів, щоб повернути на Відродження, а там я вже кортежу точно не заважатиму, бо він поїе по прямій. Але мені не дозволили їхати, спитали, чим я відрізняюсь від інших, які стоять і чекають. Я сказала, що за 15 хвилин мушу забрати важливі документи і що в мене в авто маленька дитина.

Жінка в якійсь машині відповіла, що в них те саме. Я сказала їй, що поки вона ось так сидітиме в машині, доти й буде в нашій країні все так, як зараз: через одне місце і ніякого захисту прав.

Через три хвилини почав їхати кортеж президента. В принципі, я б встигла проїхати і повернути на Відродження, і зараз я картаю себе за те, що не взяла та й не поїхала своїм шляхом. Ну що б мені зробили? Приписали хуліганство? Заарештували на 5 діб? Відібрали б права? Вони ж не мають на це прав! Де написано, що має перекриватися дорога, якщо приїжджає президент і що від цього повинні страждати тисячі жителів? Ніде! Отож-бо.

Коли кортеж проїхав, я перша дала газу. Я була шокована, скільки авто, маршруток і тролейбусів стояло в пробках, скільки людей тиснулось на зупинках, скільки міліціонерів стояло через кожні два метри. І найцікавіше – чому не працювали світлофори? У реєстраційну службу я приїхала о 15:55, документи забрала. Коли їхала назад, рух більш-менш налагодився, але світлофори не працювали все одно.

Я думаю, що в мені, з одного боку, сьогодні була риса українця, який, в принципі, готовий протестувати проти існуючого стану справ. Але, з другого боку, я ж не взяла і не поїхала всім на зло до кінця, хоч і рух був перекритий, отже, в мені ще був присутній страх чи щось інше, що стримало.

А, якщо чесно, мені б так хотілось, щоб хоча б з десять машин отак взяли і поїхали за мною. Ну що б нам зробили? А якби взяли та й поїхали всі?

Я в шоці, що кияни терплять таке неподобство щодня. Чому вони терплять?

Я вже дуже багато начиталась про перебування президента в Луцьку, і я рада, якщо в нього щирі наміри і якщо все в нашій державі буде добре. Я теж за це вболіваю.

Але моя старенька сусідка спитала, чи президент їхав у відкритій машині і чи вітався з народом? Звісно, ні. «А колись, за панщини, їде пан у кареті, так йому зустрічні вклоняться, знімаючи шапку, він теж привітається та й їде далі», - каже вона.

Зараз не так. В Україні президент боїться людей. А от чого бояться люди – це мені незрозуміло.


* * *

Журналістка та громадська діячка Марія Доманська натомість обурювалася фактом встановлення біл-бордів з текстом "Волиняни щиро вітають президента України Віктора Януковича". Вона припустила, що рекламу розвішували за гроші з державної або міської казни.

* * *

Лучанин Сергій Нескажу назвав візит Януковича посміховиськом.

"Цар-імпєратор всія Малоросії приволік у Луцьк свої колеса. і на якийсь момент все місто завмерло в ажиданії чюда. центральні дороги порожні, без автівок надворі ні звуку. люди всі на тротуарах. хто стоїть чекає, щоб побачити свого Куміра, гіганта можливостей і царя всіх звірєй теї неньки батьківщини.хто намагається перейти дорогу і потрапляє під ментівський зубоскал "Бігом переходьте!". цирк на колесах, словом", - прокоментував він.

* * *

Видання "Volyn Times" на своїй у Facebook порівняло приїзд президента з фотореактивами та зауважили, що він був "проявником".

"Чітко проявив волинську гоп-позицію... Тепер терміново потрібен "фіксаж", щоб закріпити цю ганьбу на виборах...", - пишуть вони, коментуючи нечисленний мітинг на Київському майдані.

* * *

Заступник голови волинського осередку "Батьківщини" Олександр Мартинюк висловив сподівання, що Янукович більше не приїде до Луцька.

"Хіба де тихцем до Бориса Петровича на дачу - позгадувати "добрі старі часи", - жартома додав він.

* * *

Марина Хромих опублікувала у Facebook фото середньо пальця направленого в бік кортежу Януковича.



"Знала би що Пакращувачжиттявжесьогодні проїде під моїми вікнами, то приготувала би що кинути..", - коментує вона.

* * *

А користувач Амаййо Неноко Ґаї Ґорібус повідомив, що над його будинком пролетів президентський літак.

"Щойно Янукови4 пролітав над моїм будинком. якій валную4ій мамєнт. такє тікі раз в жизні буває. пака, Янукови4! більше не прилітай, бо всіх курей нам полякав!", - коментує користувач.

* * *

А ось як висловлювалися про візит президента учасники спільноти "Типовий Луцьк" соцмережі "Вконтакте":

"Игорь Баранчук
по всьому Луцьку ментів дохрена, із за бл****кого Януковича

Олег Лучанин
Залишилось дописати: "Жодне яйце підчас візиту президента у Луцьк не постраждало"

Вася Краль
бля урод всі дорогі перекрив, люди нікуда доїхати не можуть!

Іннуся Данилюк
мені теж прийшлось через нього з навчання йти пішком (від Київського майдану до 40)....... такий цирк влаштували через цього йолупа....... і всьо 20 машин з ним..... питання чого так мало? треба було 50.....

Dima Shkarovetskiy
В 90-х и за пустовойтенка и за Кучмы тоже перекрывали дороги. А на трассе вообще говорили машинам на обочину съехать. Вообщем, время идет, а ничего не меняется.

Elaw Gord
да це ви всі йолупи. а нє, б**ть, він мався приїхати на скутері, шоб ви у**бкі могли "з радістю" вчасно прийти на навчання. с*ка, позатикайтесь вже, бісите.

Марина Авдеева
ага, тут по дорозі зараз їхатиме, під кожним кущем по менту... цирк... щоб не кинули яєчком в гаранта... так що все що можна, то таки пальця йому показувать) масовий флеш-моб по всьому місту)))

Maxim Maryanchyk
Я ще такого цирку не бачів. Із-за якогось придурка дорогу перекривати"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дерьмо полное этот ваш перзидент
Відповісти
Дивує одне: а що коли їздили інші президенти - то дороги не перекривали?! Думаєте в інших країнах автомобільні кортежі керівників держави стоять в заторах і чекають коли можна буде проїхати?! Яка убогість і бидлацтво в таких "роздумах" (я зовсім не захищаю Януковича!), але й елементарна логіка повинна бути! Коли вже ці українці будуть елементарно стримано себе поводити по відношенню до глави держави: Кравчук, Кучма - були погані, Ющенко вже через місяць після "осанни!" став в очах народу взагалі г.......! Але ж ви їх обирали, незалежно від того чи ви особисто за нього голосували - обрала більшість! То перш за все думайте за честь держави і не ганьбіть її!
Відповісти
Стосовно перекриття доріг, то є чимало глав держав і великих міст, які користуються громадським транспортом. Під час виверження вулкану 2,5 роки тому і відміни авіаперельотів президент Португалії сам власним авто їхав на самміт в Прагу. Ви собі це уявляєте по відношенню до наших "вождів"??? Проблема не в Януковичі, а в державі, де корівництво обране народом боїться це й же народ.
P.S. Останній приїзд Гундяєва також поставив місто раком.
Відповісти
У Празі адміністрація президента Чехії — біля Собору святого Віта, біля якого щодня бувають величезні натовпи туристів. Адміністрація ця не обнесена ніяким парканом, президента не доставляють туди на гелікоптері чи під конвоєм, і людей не розганяють. Він може там просто пройти серед туристів, привітавшись із тим, хто його впізнає. А ви кажете, "в інших країнах автомобільні кортежі"...
Відповісти
До речі, була свідком
Відповісти
Про ту позу, в якій ви стояли очікуючи предстоятеля однієї із найбільших церков світу, можна було б і не говорити - зрозуміло по тому недолугому коментарю. Мало ще ви прожили на цьому світі і по суті ще нічого не зробили навіть для себе,СТУДЕНТЕ 17, щоб давати оцінку діям державних осіб і звинувачувати їх в боягузстві!
Відповісти
Якщо Янукович поганий, то варто зауважити, що Тимошенко коли у Луцьк приїзджали, то вулиці теж перекривали і погані менти, як їх тут всі обзивають, теж забезпечували її охорону. Не треба людей ображати, адже вони просто виконують свою роботу. І в міліції працюють нормальні люди.
Відповісти
С.Мартынюк: "Можливо я чогось десь і не розумію, але за 25 років життя, як мінімум, я усвідомив, що з підарами мені не по дорозі. З підарами-музикантами в тому числі;)"

Ну-ну, интересно будет посмотреть с кем ему будет по пути в его карьере )). А пальчик с балкона показывать... так Янукович не видел этого и о существовании такого музыканта даже не подозревает. Ох уж эти бескомпромиссные мытци )
Відповісти
Підтримую Лучанку та Знаючого. Всі хто вчора обурювався візити Президента до Луцька напевно дійсно позабували як було при Кравчуку, Кучмі та Ющенкові. Все так само перекривали, тому що друзі є таке правило про забезпечення безпеки перших осіб держава, а саме: Президента, Прем'єр-міністра, Голови ВРУ. І так в усіх країнах. І в тій самій Європі, куди ми рухаємося чи хочемо рухатися, і в США (там взагалі ще й снайпери на дахах сидять, і до вікон просять не підходити, і обшукувати можуть тих хто в натовпі поблизу місця слідування кортежу Глави держави. В них гіркий досвід смерті Кеннеді. І нічого живуть люди). Так що нема чого обурюватися. Деякі вислови лучан, наведенні у цьому матеріалі, викликають тільки сміх і фразу "Ну як діти, чесне слово". Відвикли ми з Вами від подібних візитів просто от і обурюємося, а так, це звичайна справа.
P.S. А фотографії середнього пальця - це взагалі дитячий садок...
Відповісти
а Бузулук вже можна оштрафувати, що вона перетнула дві суцільні і їхала по зустрічній. Та й повезло їй, що кортеж у цей час не їхав, а то її машину могли б просто на швидкості спихнути в кювет чи на тротуар. от і все. Не боїться за свої життя, то хоч про дитину подумала
Відповісти
Волинь пост ну просто супер "нейтральне" видання! Зібрали всю гидоту з матами, образами і непристойними жестами та опублікували на своїх сторінках! Браво! Волиньпост жваво крокує в сторону жовтої, бульварної ЗМІ!
Відповісти
Волиньпост останнім часом взагалі перетворюється на "вуличну газетку".
Шкода . А такий цікавий сайт був.Став дешевим пліткарем.
Відповісти
Якщо ця діячка готова ризикнути своїм життям і життям дитини заради "довести щось" нікчемному президенту то хре..ва із неї мати.
Доводьте пані роботою а не підлітковим жовче пусканням.
Так звичайно перекриття руху це аж надто надмірна дія але коли читаєш подібні коментарі то розумієш чим спровокована така надмірність. Репліки встигну, проскочу і т.п. яскраве свідчення недосвідченості водія. А даішник можливо вам д..пі і вашій дитині життя врятував бо зніс би вас кортеж важких і броньованих авт за усіма правилами охорони а вже потім би розбирався.
Так незручності грандіозні але коли сиплють землю на кришку труни то рідним байдуже, і проклиналиб ви президента і його манеру їзди вже на тому світі, якщо б пощастило.
Відповісти
В неї ще сусіди які жили за панщини, нівроку довгожителі майже 200 років ))))))
Відповісти
Бузулук випадково не працює у міській раді? посадова особа місцевого самоврядуванням мала б толерантніше висловлюватись на адресу Президента і розуміти державницьку вагу приїзду.
Відповісти
яка вага, нахрен? вам самой не смешно?
Відповісти
А ти, очевидно, хрома і на голову...
Відповісти
Зрозумійте одне: всі хто тут пише погано про Януковича - ВИ НІКЧЕМНЕ БИдло!!!! Всім на вас насрати велику і високу купу. Ви цю владу вибрали. Кеш капає Олігархам, бидло покірне і не вспливає проти влади, мітинг організувати не можете (не хочете) - і всім добре!
Відповісти
Ганьба Волинь Посту! Такі інформації - не достойно головного волинського інтернет-видання. Аж переїхати захотілося в якусь більш цивілізовану область. Луцьк - ікринка дурного Львова став.
Відповісти
не согласна. этот материал - зеркало гласа народа.
Відповісти
тут саме це мали і на увазі, хоче ж переїхати людина
Відповісти
Раніше поважав Волиньпост. Ким би Президент не був, хоча я проти такого президента, але матюки на сторінках інернет-видання - позорисько. Ганьба Волиньпосту! Модераторе, якщо Ви видалите данний комент - то хоча б передайте Вашому головногму редактору.
Відповісти
підтримую
Відповісти
А тепер , пане редакторе, опублікуйте ці відгуки на ваш провокативний матеріал, який немає нічого спільного з громадською думкою міста, а лише засвідчує велику заангажованість цього сайту в бік неадекватних оцінок суспільних подій!! Думаю, що цей коментар буде видалено!!!
Відповісти
маячня якась...
Відповісти
Дорогі мої лучани, чомуж ви не вийшли так гідно "зустріти" Президента як Ви про нього відгукуєтеся, щоб черговий раз побачив він і його сраколизи "ФЕ" від народу.
Але щиро Вам дякую хоч за участь в коментарях.
Відповісти
Останні новини
Візит Януковича: лучани в соцмережах сердяться і веселяться
13 вересень, 2013, 10:54
Янукович у Луцьку. ВІДЕО
13 вересень, 2013, 10:36