«Арсенал» ‒ «Волинь» 2:1. ВІДЕО

«Арсенал» ‒ «Волинь» 2:1. ВІДЕО
Луцька "Волинь" програла київському "Арсеналу" з рахунком 2:1.

Поєдинок відбувся 14 вересня в столиці України.

Першу атаку провели гості. В останню мить м'яча з ніг Дмитра Козьбана забрав голкіпер господарів Віталій Рева.

"Арсенал" відповів кількома спробами прорватися в карний "Волині", але надійно грав захист лучан. На 11 хвилині киянам вдалося забити гола, але його скасували, бо гравець, який переправив м'яча у ворота, перебував у офсайді.



Ближче до середини тайму господарі заволоділи перевагою на полі, а тренер "Волині" Віталій Кварцяний, ймовірно, незадоволений грою півзахисника Еріка Бікфалві в обороні, замінив того на Дмитра Задерецького.

Малюнку гри це не змінило: "каноніри" й далі атакував. Тому гол "хрестоносців" на 36 хвилині виглядав дещо нелогічним. Відзначився Міхель Бабатунде.



Другий тайм господарі розпочали з атак. Взяття воріт довелося чекати недовго. При тому, що це вдалося киянам двічі за три хвилин. На 51-ій забив Артем Кравець, на 53-ій - Доменік Адійя.

Забивши двічі, гості не зупинилися й далі атакували. "Волинь" теж намагалася це робити, але в підопічних Кварцяного виходило небагато.

Арсенал - Волинь 2:1
Голи: Бабатунде, 36 - Кравець, 51, ​​Адійя, 53

Арсенал: Рева, Романчук (Лампі, 75), дос Сантос, Шарпар, Хомин, Старгородський, Вечурко (Герасим'юк, 90 +1), Кубик, Аржанов, Адійя, Кравець

Волинь: Неділько, Шиш, Шиков, Шершун, Сімінін, Скоба, Бікфалві (Задерецкій, 37), Бабатунде (Мемешев, 61), Лопес, Козьбан (Немчанінов, 79), Шумахер

Попереджений: Бікфалві

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неділько нездара - геть з команди!!! Ганьба хлопці, краще б я вболівав за "Карпати"
Відповісти
Ганебна гра! Тренер у свому репертуарі - нестриманий, нервовий...!!! З Кварцяним у Волині вже ніколи толку не буде!!! Втриматись у вишці - ще зможе, но не більше!:( А хтось на більше розраховував, чи може будемо про зону еврокубків говорити?!:)
Відповісти
Чабан лошара...
Відповісти
Останні новини
«Арсенал» ‒ «Волинь» 2:1. ВІДЕО
14 вересень, 2013, 18:50