Нардеп Івахів не виключає, що у «волинській групі» з’являться регіонали

Нардеп Івахів  не виключає, що у «волинській групі» з’являться регіонали
Представник «волинської групи» нардеп Степан Івахів не вірить, що у разі зниження кількісного порогу для створення депутатської групи в таку групу можуть увійти і нардепи із фракції Партії регіонів, але й не виключає такого повороту.

Про це він заявив «Коментарям», коментуючи законопроект про зниження мінімального порогу, необхідного для формування депутатської групи з правами фракції, з 32 до приблизно 15 осіб, який лобіюється «волинською групою».

Івахів не виключив приєднання до нової групи соратників Володимира Литвина: Юрія Благодиря, Сергія Гриневецького, Олега Зарубінського та інших.

«Все в житті можливо», - сказав він з цього приводу. «Якщо ж прив’язуватися до реалій сьогодення, то я не думаю, що буде багато сміливих вийти із фракції Партії регіонів», - додав він.

Нардеп зазначив, що більшість мажоритарників із Волині у Верховній Раді сидять біля Володимира Литвина.

«Відповідно у нас точно є стосунки. У Ігоря Єремєєва вони давні, ще з позаминулого скликання, - сказав Івахів. - Що стосується мене, то я з Володимиром Михайловичем ближче познайомився вже у цьому парламенті. Ставлюся до нього з повагою, незважаючи на те, що наші погляди з багатьох питань можуть бути різними».

На запитання про те, чи буде залучений до нового об’єднання «піонер тушкового руху» Ігор Рибаков, Івахів відповів: «З паном Рибаковим я взагалі не знайомий. Він сидить десь поруч із нами, ми за руку вітаємося, але я навіть ніколи з ним не розмовляв».

Як стверджує Івахів, питання лідера нової групи поки не обговорювалося, але це буде той, «у кого буде бажання і хто отримає підтримку більшості колег».

«Для мене ясно, що голова групи повинен мати представницькі та адміністративні функції. І точно не повинен керувати депутатами на зразок політичної фракції і вказувати депутатам, як їм голосувати», - сказав нардеп.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Івахів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
и так понятно что эти брадцы прямой наводкой пошуруют в ПР. Вот и первый шаг. ничего личного...
Відповісти
Я взагалі не розумію таких людей. Ти або читати не вмієш, або тобі пофігу, що написано - головне анонімно побризгати слиною в бік олігархів. Що за пролітарські комплекси? В тексті чітко написано, що "братци" не будуть в регіони йти, але готові прийняти до себе регіоналів, які не очкуватимуть вийти з ПР. До того ж не всіх, а лише тих, хто з тусовки Литвина.
Відповісти
Останні новини
Нардеп Івахів не виключає, що у «волинській групі» з’являться регіонали
16 вересень, 2013, 13:19