Сина мера Володимира-Волинського впіймали на порушенні закону. ДОКУМЕНТ

Сина мера Володимира-Волинського впіймали на порушенні закону. ДОКУМЕНТ
У Володимирі-Волинському з порушенням закону розширили кафе "Пузата хата", власником якого є Руслан Саганюк, син міського голови.

Про це йдеться у відповіді на звернення депутата Волинської обласної ради, Святослава Боруцького, - пише Вголос.

Раніше до депутата звернулися громадяни щодо незаконної, на їхню думку, розбудови кафе «Пузата хата» у центрі міста та заїзду до закладу. Святослав Боруцький спрямував депутатське звернення до прокуратури Волинської області.

У відповіді, яка надійшла з інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Волинській області, факт порушення законодавства сином мера отримав підтвердження.

«Власник Руслан Саганюк здійснив реконструкцію кафе «Пузата хата» та добудував навіс без реєстрації декларації про початок виконання зазначених робіт, чим порушив вимоги розділу 1 п. 1.6 ДБН А.3.1-5:2009 та ст. 36 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» за що притягнутий до адміністративної відповідальності згідно ч. 7 ст. 96 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення». Та приписом зобов'язано усунути виявлені порушення містобудівного законодавства. Також виявлено облаштування об'єкту благоустрою заїздом та стоянкою для автотранспорту», - йдеться у документі.

Зазначимо, що кафе «Пузата хата» розташоване поряд з валами давньоруського городища. За кілька останніх років територія цього закладу, а у цьому році з’явився ще й заїзд для автомобілів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слпвік зроби шось у себе на окрузі, ми ж тебе обирали??? Постав нам хоть лавочки???
Відповісти
на лавочки треба гроші, а він їх не має.
за рахунок бюджету може поставити, але ви ж його до бару не запрошували і не наливали, то якого милого має вам ставити.
Відповісти
бо не краде , той не має
Відповісти
а він і не може красти, бо не є головою волинської свободи.
Відповісти
Ого, виявляється у Володимирі закони абсолютно не існють.
1. Там тирять все і особливо мер Даніліч з " його младою камандою " любих друзяк - депутатів міської ради
2. Там міські депутати і члени виконкому кришують все - торгівлю паленою горілкою та сигретами , оборудки з орендою комунального майна- коли " велікіє мецентаи та бензотрусо алігатори " местного розлива не платять у міську казну орендної плати за користування комунальною площею
3. Володимир обніщав та сустився до рівня задрипаного захолустя.Жолден завод не працює.молодь спивається і деградує.
Відповісти
абсолютно з вами згідна! серце болить за рідне місто!!!!! Молодь не має куди дітись! жодного пристойного закладу, нормального кінотеатру, а про те, щоб дітей маленьких кудись завести. то взагалі мови нема!!!!!!! Коли ці вже Саганили понажираються!!???
Відповісти
Кіно у нас почали крутити нормальної якості, правда, віднедавна, то може не знаєте. З рештою згідна на усі 100%Молоді у нашому місті немає що робити і тому не дивно, що сюди ніхто повертатися після навчання не хоче. У садік по блату,у школах побори, то на ремонти то на подарунки вчителям, поступити вчитися можна за хабар, на роботу по поклоні і за хабар. Ну хто в такому болоті хоче копирсатися? Молодь по іншому сприймає світ і у комуністичному болоті понути не хоче. Часи змінюються...
Відповісти
Я фігєю) з коментарів деяких) От що було би краще, якби Боруцький не написав звернення?? яка різниця, хто з ким п'є і скільки, головне є результат. А вам аби обісрати))
Відповісти
Він хоть з болта зробив райський куточок і в парку приемно посидіти, а ті писаки навіть не мають чим похвастатись ,що зробили для міста тільки заздрять. Молодець Руслан Петрович так тримати , не звертайте увагу на тих хто нічого не робить а тільки зазрить і гавкае із за кутка!!!!
Відповісти
Я теж підтримую Саганюка Руслана молодець!!!! Він вкладае кошти в рідний Володимир!!! А свободівці тільки і ходять кругами і обсираю..ть а самі для міста нічого не роблять!!!
Відповісти
Останні новини
Сина мера Володимира-Волинського впіймали на порушенні закону. ДОКУМЕНТ
16 вересень, 2013, 16:39